0 af 0 for ""

Partnerskab på Fyn

Det er holdet LIVA, der består af Sweco, KANT arkitekter, Årstiderne Arkitekter, Enemærke & Petersen, Erik Arkitekter, Oluf Jørgensen og byMUNCH, som i den næste årrække skal udvikle og udføre byggeopgaver for fynske Civica.

Civica meldte sidste år ud, at boligorganisationen vil etablere et strategisk byggepartnerskab for at håndtere de kommende års omfattende bygge- og renoveringsopgaver.

Sammen med Enemærke & Petersen, Erik Arkitekter, Oluf Jørgensen og byMUNCH er Swecos arkitekter og ingeniører med i det vinderteam, der netop er blevet offentliggjort. Aftalen har en anslået samlet værdi på 3 mia. kroner og forventes indgået efter udløbet af standstill-perioden.

Ifølge Civica er der i udvælgelsen bl.a. lagt vægt på, at teamet rummer betydelig erfaring med almene boligrenoveringer og helhedsplaner støttet af Landsbyggefonden samt erfaring med at indgå i strategiske og længerevarende samarbejder.

”Dette nye partnerskab har et yderst erfarent bagland i forhold til de strategiske partnerskaber TRUST og &os, der har kørt en del år nu. Partnerskabskompetencer, hvor vi arbejder med en interessebaseret tilgang til samarbejdet, er en integreret og vidtspændende del af vores organisation – og det giver os også mulighed for samarbejde på tværs af vores partnerskaber til gavn for alle,” siger Kim Thinggaard, partnerskabsdirektør i Enemærke & Petersen.

Det er med stor glæde, at rådgiverne ser frem til samarbejde med Civica og alle de beboere og organisationer, der er engagerede i projekterne. Partnerskabet vil bl.a. have et stort fokus på bæredygtighed og vil inkludere renoveringer af boliger og nybyggeri, herunder udviklingsplanen af boligområdet Vollsmose i Odense.

”Vi er stolte over den tillid, som Civica har udvist vores team. Sammen med Civica kan vi tage partnerskabstanken til næste niveau inden for byggeri og bæredygtighed,” siger Uffe Bay-Smidt, markedschef i KANT arkitekter, og fortsætter:

”Her kan vi give en integreret rådgivning, fordi vi sidder arkitekter, ingeniører og entreprenører side om side. Det skaber både de optimale rammer for kvalitetsbyggeri, men giver os også mulighed for i fællesskab at udvikle nyskabende bæredygtige løsninger.”

Om LIVA

Team LIVA består af Sweco, KANT arkitekter, Årstiderne Arkitekter,, Enemærke & Petersen, Erik Arkitekter, Oluf Jørgensen og byMUNCH. LIVA er en sammentrækning af de fire ord: Liv, Indsigt, Værdier og Alliancer – og referer til en hensigtserklæring fra holdet om at skabe bedre rammer for det gode liv, at søge indsigt i opgaverne, at have fælles værdier for samarbejdet og at skabe en lokalt forankret samarbejdskultur.