- september 2022
Sweco x Det Kongelige Akademi: Future Spaces of Sustainable Food Production
Sweco præsenterer den 25. oktober visionsprojektet FoodLoop på konferencen Future Spaces of Sustainable Food Production. Det er gratis at deltage.
Fødevarer har alle dage været en stille, men magtfuld medspiller i udviklingen af vores byer og landområder. Den stigende urbanisering, teknologiens kvantespring og den grønne omstilling peger på et forstående paradigmeskift i vores spisevaner.
Den 25. oktober afholder Sweco sammen med Det Kongelige Akademi for Arkitektur, i samarbejde med Arkaia, konferencen Future Spaces of Sustainable Food Production.
Her giver førende internationale forskere samt inviterede virksomheder og organisationer deres perspektiv på fremtidens fødevareproduktion og måden, vi fremover skal tænke vores byer på.
Som en del af konferencen præsenterer Karl-Martin Buch Frederiksen, innovationschef i Sweco Architects, visionsprojektet FoodLoop; Et underjordisk bylandbrug i storskala med udgangspunkt i København, der leverer fremtidsorienterede løsningsmodeller på, hvordan vi skaber fødevareproduktioner inde i byerne.
Vil du vide mere om visionsprojektet FoodLoop – så klik videre her
Du kan læse mere om konferencen og tilmelde dig her
Program:
08:30 Registration and coffee
09:00 Welcome: Lene Dammund Lund, Rektor, Royal Danish Academy
09:05 Introduction: Deane Simpson, Professor, Royal Danish Academy
09:15 Lecture: Carolyn Steel, Architect, Author of Hungry City/Sitopia, London
10:15 Coffee break
10:45 Lecture: Samir Bantal, Director, AMO, Rotterdam
11:15 Lecture: Milica Topalovic, Associate Professor, ETH Zurich
11:45 Panel discussion I: Existing systemic conditions and barriers. Panelists representing business, environmental and political interests
12:30 Lunch
13:30 Lecture: Line Gordon, Director, Stockholm Resilience Center
14:00 Lecture: Vicente Guallart, IAAC, Barcelona
14:30 Lecture: Karl-Martin Buch Frederiksen, Sweco
15:00 Coffee break
15:30 Panel discussion II: Future systemic conditions: frameworks/imaginaries. Panelists representing innovation and change agendas
16:15 Closing comments
16:30 End of programme, apéro


Karl-Martin Buch Frederiksen
Innovations- og markedschef / Arkitekt