0 af 0 for ""

  1. Februar 2023

23/3: Aarhus: Sweco Talent Talks

Den 29. marts åbner vi vores kontor i Willemoesgade – og byder studerende indenfor i Sweco til et åbent hus-arrangement under titlen Sweco Talent Talks.

Sweco Talent Talks er en serie af årlige events, hvor vi giver de studerende et indblik i hverdagen – og jobmuligheder i Sweco, samtidig med at vi vil inspirere, debattere og skabe dialog på tværs af byggeriets fagligheder. Formålet med initiativet er kort sagt at øge de studerendes interesse for Sweco som arbejdsplads og gøre os mere kendte blandt de unge kandidater.

Til vores Talent Talks vil de studerende møde vores egne eksperter samt eksperter udefra. Vi vil præsentere og sammen med de studerende debattere projekter og visioner relateret til et aktuelt tema, der fylder i byggefaget netop nu.

Udover at få et skud inspiration fra et fagligt oplæg, er vores Talent Talks en mulighed for, at de studerende – i en uformel ramme – kan møde os, høre mere om, hvordan det er at arbejde i Sweco og få mulighed for at lære om hverdagen i et integreret rådgiverhus som vores samt blive klogere på praktik-, projekt- og jobmuligheder hos os.

Sweco Talent Talks løber af stablen i København den 23. marts og i Aarhus den 29. marts. Begge arrangementer vil foregå fra ca. kl. 16.00; og vi runder aftenen af med at byde på mad og drikke.

Emilie Holmbo Jensen

Emilie Holmbo Jensen

Kommunikationspartner
Anton Broholm

Anton Broholm

Digital kommunikationspartner