Uddan dig til arbejdsmiljøkoordinator hos Sweco - Hold 6

/siteassets/arbmiljokoordudd.jpg

Uddan dig til arbejdsmiljøkoordinator hos Sweco - Hold 6

8 februar 2021 - 16 marts 2021
Undervisning af branchens førende eksperter, indslag fra dygtige gæsteforelæsere og en praksisnær oplæring til rollen som arbejdsmiljøkoordinator. Det er, hvad der venter dig som kursist på Swecos arbejdsmiljøkoordinator-uddannelse.

Det er, hvad der venter dig som kursist på Swecos uddannelse for arbejdsmiljøkoordinatorer.

Swecos uddannelse til arbejdsmiljøkoordinator er udviklet af praktikere, som har sin daglige gang på nogle af landets største byggepladser. Du kommer til at arbejde med eksempler fra virkeligheden og praksisnære øvelser, som ruster dig til at varetage koordinatorrollen.

Læs mere om uddannelsen og se datoer for kommende kurser

PRAKTISK

OBS! Corona påvirker også koordinatoruddannelsen

Swecos koordinatoruddannelse er naturligvis også påvirket af coronarestriktionerne. Vi tager situationen meget alvorligt, og har derfor flyttet uddannelsen midlertidigt til eksterne lokaler hos Danhostel på Vejlands Allé 200, hvor vi i højere grad kan imødegå smitterisiko.

Vi har skåret antallet af deltagere ned, så vi ligger på niveau med forsamlingsforbuddet inklusive undervisere. Herudover bruger vi tiltag som afstand mellem deltagere på 1,5 meter, portionsanrettet forplejning, øget mulighed for af vaske hænder eller spritte af samt eventuelt brug af mundbind, hvor dette skønnes nødvendigt.

Disse tiltag det muligt for os at gennemføre uddannelsen forsvarligt!

Undervisningen ligger inden for normal arbejdstid.

Deltagerantal per kursus: Min. 8 deltagere / max. 16 deltagere

Pris: 6.750 kr. ekskl. moms. Forplejning er inkluderet.

Hvor: Danhostel, Vejlands Allé 200, København S.

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, kan du kontakte Kim Borch på tlf. +45 5372 1139 eller på kimflemming.borch@sweco.dk

Tilmelding til Arbejdsmiljøkoordinator - Kursus 5