TECH2020

/siteassets/events/tech2020_event.jpg

TECH2020

29 april 2020 - 30 april 2020
TECH2020 bliver et brag af et fælles årsmøde målrettet dig som bruger af Spatial Suite, RenoWeb, DriftWeb, PARK, RoSy, Butler, MiljøWeb, JordWeb eller Bygningsaffald.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til TECH2020, som bliver et brag af et fælles årsmøde målrettet dig som bruger af Spatial Suite, RenoWeb, DriftWeb, PARK, RoSy, Butler, MiljøWeb, JordWeb eller Bygningsaffald.

TECH2020 er en fagkonference med fokus på teknologiunderstøttet opgaveløsning indenfor drift og vedligeholdelse, asset management samt forvaltnings- og myndighedsopgaver.

Vi har sammensat et spændende program, hvor der både er tid til at fordybe sig i de individuelle produktspor samt kigge mere tværgående. Du kan opleve, hvordan Swecos IT-løsninger spiller sammen og giver en større værdiskabelse for dig i hverdagen.

Vi slår desuden dørene op for en stor markedsplads, hvor du blandt andet kan afprøve forskellig teknologi og netværke med de andre deltagere samt Swecos konsulenter og samarbejdspartnere.

HVOR?
Vingsted Hotel & Konferencecenter i Vejle (Bredsten)

HVORNÅR?
Onsdag den 29. april og torsdag den 30. april 2020

TILMELDING
Der er nu åbnet for tilmelding – og husk at det er først til mølle-princippet. Klik videre for at se programmet for dit Sweco produkt.

Link til program og tilmelding

Vi glæder os til at byde dig velkommen til TECH2020.