Symetri Europe & Sweco Architects lancerer første Revit add-in til nordiske landskabsarkitekter

/contentassets/123e82668dd8414faed38a4918e32c35/sweco-architects-og-symetri_770x380.jpg

Symetri Europe & Sweco Architects lancerer første Revit add-in til nordiske landskabsarkitekter

12 februar 2018
Symetri tilføjer nu et helt nyt produkt til deres portefølje! Med lanceringen af Naviate Site & Landscaping den 12. februar får nordiske landskabsarkitekter deres første Revit add-in skræddersyet til deres behov.

Skræddersyet til nordiske landskabsarkitekter
Naviate Site & Landscaping er udviklet til at hjælpe nordiske landskabsarkitekter med at arbejde mere effektivt, når de håndterer bygningsmodeller (BIM) og landskabsinformationsmodeller (LIM) i Revit. Løsningen giver dem et arbejdsmiljø tilpasset deres behov med indhold, værktøjer og arbejdsgange, hvilket gør, at de kan spare tid i udviklingen af godt og bæredygtigt design omkring bygninger.

Udviklet i samarbejde med Sweco Architects
Løsningen er udviklet af Symetri's Revit specialister i samarbejde med udvalgte kunder. Sweco Architects har f.eks. været dybt involveret i udviklingen af applikationen og udformningen af projekt skabelonerne, som indeholder nordiske funktioner, symboler og line styles samt planter og træer. Forudsætninger og standardkonfigurationer er gennemtænkte og udviklet til at give en optimal arbejdsmetode og arbejdsoplevelse.

Christian Bøcker Sørensen & William Celliers fra Sweco Architects udtaler;

"Hos Sweco Architects har en konsolidering af vores kreative discipliner til én samlet og integreret 3D-arbejdsgang været en prioritet i vores digitale strategi. Vi mener, at Naviate Site & Landscaping bliver et grundlæggende overgangsværktøj, der kan sikre en nemmere proces, hvor vi kan drage nytte af synergierne som multidisciplinær virksomhed. Vores ambition er at stå i spidsen for den digitale udvikling - og vi er taknemmelige for, at vi kan drage nytte af Symetri's ekspertise i forhold til at opnå dette."

Fuldt integreret med Revit platformen
Naviate Site & Landscaping er fuldt integreret i Revit-platformen og forbedrer samarbejdsmulighederne via BIM. Dette omfatter helt naturligt de objekter, der er inkluderet i 2D og 3D-design. Begreber som detaljeringsniveau og materielle definitioner følger fælles standarder.

For mere information kontakt venligst:

Henrik Munk Madsen, Business Area Manager AEC, Symetri
Tel: +45 44 22 14 22
Mobil: +45 40 52 20 52
E-mail: hmm@symetri.com

Jan Tore Bugge, Key Account & Business Development Manager, Symetri
Mobil: +47 91 63 85 58
E-mail: jan.tore.bugge@symetri.com

Christian Bøcker Sørensen, Leder af Landskabsafdelingen, Sweco Architects
Mobil: +45 27 77 15 21
E-mail: christian.soerensen@sweco.dk