0 af 0 for ""

VVS-ingeniører til komplekst og spændende pharmaprojekt

Ansøgningsfrist

2022-08-16

Jobtitel

VVS ingeniør

Lokation

København

I Sweco ser vi ind i en portefølje af store, komplekse byggeprojekter til pharmaindustrien, der er én af Danmarks vigtigste og mest indtjenende industrier, som bidrager til menneskers helbred og livskvalitet over hele verden.

Vores opgave bliver at projektere bygningerne og tilhørende infrastruktur i direkte samarbejde med vores samarbejdspartner NNE, der er specialiseret i pharmaindustrien, og bygherre.

Projekterne er komplekse, og der er mange brugere og grænseflader. Vi løser opgaverne i integreret rådgivning og har samlet alle specialistkompetencer i et stærkt fælles og fagligt miljø. Du får derfor mulighed for at samarbejde tæt sammen med både dine arkitekt- og ingeniørkollegaer i Sweco og med eksterne samarbejdspartnere, brugere og bygherre.

Vi har igennem mange år løbende designet byggerier til pharmaindustrien og løst specialist- og bygningsinstallationsprojekter for aktører inden for industrien. Hertil har vi de seneste ti år været rådgivende ingeniør på kvalitetsfondsprojekter som DNV-Gødstrup, Nordfløjen på Rigshospitalet og senest AUH Forum – viden, som vi bringer i spil til nye projekter i pharmaindustrien.

Du bliver del af et dynamisk projektteam, der lægger stor vægt på samarbejde

Vi er et team, hvor vi ønsker at sikre en faglig og personlig udvikling med frihed under ansvar. Hos os bliver du en del af et tværfagligt miljø med integreret rådgivning, hvor ingeniører og arkitekter arbejder tæt sammen under samme tag, og hvor vi sætter kollegaskab og socialt sammenhold højt.

Du kommer til at fungere som fagingeniør på de projekter, du tilknyttes, hvor du vil arbejde tæt sammen med resten af projektholdet og sikre gode faglige tekniske løsninger. Dine opgaver kan variere fra deltagelse i større komplekse projekteringsopgaver og konkurrenceprojekter til design og gennemførsel af løsninger på kundens konkrete udfordringer inden for VVS og ventilation. Du vil være involveret i projekterne fra idé til udførelsesfasen. Projekterne vil i flere tilfælde være tunge indenfor laboratorie/proces og indeklima, og det er derfor en fordel, at du har kendskab til disse områder. Derudover kan du blive involveret i:

  • VVS- og ventilationsprojektering
  • Udarbejdelse af beskrivelser og udbud
  • Tilsynsopgaver
  • Teknisk rådgivning på projekter på tværs af fag og divisioner

Din baggrund

Du er uddannet diplom-, civilingeniør eller vvs-installatør med min. 5 års erfaring og kommer med relevant erfaring fra rådgiver- eller entreprenørbranchen.

Har du erfaring fra projekter hvor du også har arbejdet med energi/indeklima og kommende CO2 krav vil det også være muligt, at arbejde videre med dette sammen med projektering af VVS.

Du trives i tværfaglige teams og projektsamarbejde men kan også arbejde selvstændigt og struktureret med dine opgaver. Du er udadvendt, systematisk og konsekvent. Du er tilgængelig og imødekommende over for dine kunder og kolleger.

Sådan kommer du videre

Vil du vide mere om stillingen, dens mange muligheder og udfordringer og Sweco som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte teamleder Linette Nygaard på tlf. 5372 1663. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter gerne i dag og senest d. 16. august 2022.

 

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap