0 af 0 for ""

VVS-Fagleder til vores Byggeri team, København

Ansøgningsfrist

2024-05-05

Jobtitel

Fagleder

Lokation

København

Har du lyst til at arbejde med energi, indeklima, vvs- og ventilations projekter og samtidig blive en del af vores division Byggeri Øst, så er du måske vores næste kollega.

Vi søger en engageret og nysgerrig VVS-ingeniør

Lige nu søger vi en VVS-fagleder til vores VVS-team i Ørestaden, , hvor vi sammen med de øvrige teams skaber attraktive og velfungerende byggerier, der er sunde og trygge at bo og opholde sig i. I samarbejde med vores dygtige kolleger sikrer vi, at byggeriet er gennemtænkt i forhold til indeklima, dagslys, akustik, bæredygtighed, tekniske installationer og brandforhold samt den efterfølgende bygningsdrift. Som førende inden for integreret rådgivning arbejder vi tæt sammen med vores arkitekter på både offentlige og private byggerier.

Du bliver en del af vores team, hvor det faglige niveau er højt hvor sparring med de øvrige VVS-afdelinger rundt om i Danmark og i andre Sweco lande giver os endnu flere kræfter. Du vil blive en del af et socialt miljø – hvor den uformelle og ligefremme tone præger teamet og arbejdskulturen.

Dine arbejdsopgaver

Som VVS-fagledervil du blive ansvarlig for eksempelvis:

  • fagledelse af vvs- og ventilationsopgaver, med fagligt- og budgetansvar
  • Projektering af vvs og ventilationsopgaver, store som små
  • Sparring med yngre medarbejder på projekterne og på tværs i teamet
  • udarbejdelse af kloakprojekter

Om dig

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver, et meget uformelt miljø med højt til loftet og hvor et godt grin er med til sikre at hverdagen bliver en leg. Vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Du er faglig dygtig, brænder for faget og har det drive, der kræves i vores firma, hvor ansvaret og beføjelserne er fordelt decentralt og helt ude på projekterne. For os er det allervigtigste, at vi leverer det projekt kunden efterspørger, og at alle projektmedarbejdere deltager i den tværfaglige dialog. Du får ansvar for projektering af vvs og ventilation og fagtilsyn, inden for såvel nybyggeri og renovering.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Er uddannet diplom-, civilingeniør eller lignende og har fra +10 års erfaring fra rådgiverbranchen
  • Er klar til både at sidde med større, komplekse projekter men også gerne har mod på ombygningsprojekter, renoveringsopgaver o. lign.
  • Har et kommercielt mindset og en god forståelse for projektets faser og leverancer.
  • Er i stand til at arbejde selvstændigt med projektering af tekniske installationer og er en god sparrings- og samarbejdspartner for dine kolleger med en positiv og konstruktiv tilgang til samarbejde.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os dit CV og andre relevante dokumenter på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge i dag eller senest 5. maj 2024.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte Linette Nygaard på mail: linette.nygaard@sweco.dk eller tlf. nr.: 5372 1663. eller Maria Schaub Hansen på mail: msh@ojas.dk eller på tlf. 2063 2529

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link