0 af 0 for ""

Vi søger erfarne ingeniører til vores Modelteam

Ansøgningsfrist

2022-12-07

Jobtitel

Ingeniør

Lokation

København, Aarhus, Nordsjælland, Aalborg og Odense

Via Trafik er blevet en del af Sweco, og dermed Danmarks stærkeste rådgiver på trafik og mobilitet. Vi har rygende travlt med mange spændende opgaver og søger derfor nye kollegaer i København, Aarhus, Nordsjælland, Aalborg og Odense. Har du lyst til at være en del af holdet?

Vil du være med til at sætte dit præg på fremtidens trafik? Og motiveres du af udsigten til at arbejde i en virksomhed med en stærk kultur, hvor fagligheden og medbestemmelsen er høj?

Vi ønsker nemlig at udvide vores modelteam, derfor søger vi erfarne ingeniører (min. fem års erfaring) til vores kontorer i København, Aarhus, Nordsjælland, Aalborg og Odense.

Du bliver en del af en spændende arbejdsplads med varierende arbejdsopgaver, hvor du får mulighed for faglig udvikling og medindflydelse på din egen jobsituation.

Dine ansvarsområder som ingeniør i vores Modelteam

Dine arbejdsopgaver kommer blandt andet til at omfatte:

– Trafikmodeller i Visum, LTM, OTM og Compass

– Trafiksimuleringer – evt. med mulighed for input til mikrosimulering og sikring af en god grænseflade mellem de to områder

– Trafiksimulering af fremkommelighed for busser (fx BRT) og letbaner

– Fodgængersimuleringer i Vissim

– Specialanalyser, fx ekspeditionstid ved P-anlæg, analyse af hastighed på strækninger og rundkørsler

– Rejsemønstre vha. teledata, cykelkomfortanalyser, parkeringsanalyser

Din profil og kompetencer

Vi forestiller os, at er uddannet ingeniør indenfor infrastruktur og trafikplanlægning, og har minimum 5 års erfaring med lignende opgavetyper.

Du er selvstændig, ansvarsbevidst og er i stand til at tage ejerskab over projekter. Du forstår vigtigheden af, og styrken i, at samarbejde og fungerer godt med dette. Du er fagligt nysgerrig og har både lyst til at dygtiggøre dig, og til at dele ud af din faglige viden.

Ydermere er du vant til kundekontakt og kan let og forståeligt formidle faglige emner til udenforstående, såvel skriftligt som mundtligt.

Ansvar er noget, du tager

Hos Sweco får du mandat til at træffe beslutninger, handle og gøre en forskel. Vi tror nemlig på, at beslutningerne skal tages lokalt – så tæt på projekterne som muligt – af dem, der kender kunderne og projekterne bedst. På den måde sikrer vi den korteste vej fra den gode idé til, at ideen er ført ud i livet. Derfor har vi også en flad organisation, hvor alle, der tager ansvar, får ansvar. Uanset alder og anciennitet.

Sådan kommer du videre
Kontakt Simon Birkebæk på sb@viatrafik.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter senest den 07.12.2022.

Samtaler vil blive afholdt løbende, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Transforming Society Together
Via Trafik er et rådgivende ingeniørfirma med 20 års erfaring i varierede og komplekse trafikopgaver, der spænder fra idé til anlæg. 1. november 2022 blev Via Trafik en del af Sweco. Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Vores rådgivning spænder vidt – fra udvikling af byer, bygninger og grønne områder til effektive og miljørigtige transportløsninger samt store vand- og energiprojekter.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger.

I Europa er vi i alt 18.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap