0 af 0 for ""

Vi søger en projektleder til spændende tværfaglige byggeprojekter

Ansøgningsfrist

2024-09-01

Jobtitel

Projektleder

Lokation

Roskilde

Ønsker du at være en del af markedets stærkeste team indenfor renovering og nybyg? Vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt? Sweco har travlt med mange spændende opgaver og styrker derfor teamet i Roskilde med endnu en projektleder til projekter med fokus på renovering og nybyg.

Om os
Vi har markedsledende specialistkompetencer inden for tekniske installationer, bygninger & konstruktioner samt ejendomsudvikling. Sweco hjælper en bred vifte af kunder, herunder produktionsvirksomheder, kunder i pharma-industrien, større ejendomsbesiddere og offentlige kunder. Behovet for renovering og levetidsforlængelse af eksisterende byggeri er steget markant på grund af krav om mere bæredygtigt byggeri, og Sweco ønsker at fastholde og udbygge deres markedsledende position.

Kunder tæller bl.a. større almene boligselskaber, private investorer, virksomheder, kommuner og regioner mf.

Du får mulighed for at komme med på en spændende vækst og udviklingsrejse
Lige nu er Sweco inde i en meget spændende udvikling og oplever en stor tilgang af opgaver, så du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i en afdeling, der indtager en nøglerolle i markedet.

Du kommer til at fungere som projekt og/eller projekteringsleder på en række projekter med ansvar for den samlede leverance, kontrakt, kommunikation og relation til kunden, samt ledelse af projektteamet og projektets økonomi. Du skal lede projekterne både i idé, programmering, projektering, udførelse og aflevering.

Dine primære ansvarsområder som projekt- og projekteringsleder vil være:

  • Projekteringsledelse/projektledelse af renoverings- og nybyg opgaver i størrelse 20-200Mdkr i entreprisesum.
  • Drive flere projekter ad gangen i samarbejde med øvrige kollegaer
  • Ledelse af projektleverancen og ledelse af projektteamet
  • Styring af projektets økonomi og herunder afrapportering til kunden og internt
  • Kommunikation og relations skabelse med kunden
  • Tilbud og kontrahering med kunden, samt håndtering af projektets interessenter
  • Rådgivning i alle byggeriets faser ifm. at sikre projektets succesfulde eksekvering ift.
    kundens behov

Om dig 
Du er formentlig uddannet bygningskonstruktør eller ingeniør og har erfaring med projekt-, projekteringsledelse i byggeriet gennem noget tid. Har du en håndværksmæssig baggrund, så er dette også et stort plus, ligesom gode sproglige egenskaber i engelsk vil blive foretrukket, men ikke afgørende for valget at den rette person. Du er tværfagligt velfunderet i byggeriets respektive discipliner. Det er en fordel med erfaring fra rådgiverbranchen, men også gerne en baggrund fra entreprenørbranchen.

Du arbejder struktureret og selvstændigt, har overblik samt sans for systematisering af informationer. Du kan lide afveksling i dine opgaver, du er god til at samarbejde med dine kolleger og kunder. Generelt er du god til at skabe et solidt netværk i branchen, og du går gerne forrest i markedet.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?
Så skynd dig at sende os dit CV og andre relevante dokumenter på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte Chef for Projekt- og projekteringsledelse Anders Nørgård på mail: anders.norgard@sweco.dk eller tlf. nr. 24994472

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link