0 af 0 for ""

Vi søger en planlægger til Swecos Pharma-afdeling

Ansøgningsfrist

2024-06-16

Jobtitel

Planlægger

Lokation

København

Har du lyst til at arbejde med planlægning af Pharma projekter og blive en del af vores voksende pharma-afdeling? Så er du måske vores næste kollega!

Vores projekter kendetegnes ved deres kompleksitet med adskillige stakeholders og interaktionspunkter. Vi trives med at tilbyde integreret rådgivning, hvor du som en del af teamet vil spille en central rolle i samarbejdet med både interne arkitekter, ingeniører og eksterne partnere, kunder og bygherrer.

“I vores afdeling arbejder vi tæt sammen på tværs af vores fagligheder og med vores kunde. Vi har travlt, men vi har det også sjovt, mens vi arbejder. Vores overblik og tværfaglige samarbejde er afgørende på de projekter, vi arbejder på, og derfor får vores kommende kollega en helt central rolle i vores afdeling.” – Sajet Mahmudovski, porteføljedirektør i pharma-afdeling

Dine arbejdsopgaver

Som Planlægger vil du blive ansvarlig for:

 • Strukturering og ajourføring af tidsplaner for alle faser af projektering og udførsel
 • Deltagelse i planlægningsmøder samt tæt samarbejde med projektledelsen
 • Deltagelse i koordineringsmøder både internt og eksternt med vores kunder
 • Detaljering af tidsplaner i de enkelte faser og på de forskellige detaljeringsniveauer
 • Ansvarlig for rapportering om projektets fremdrift og ændringer i forhold til tid og estimated time to complete
 • Udarbejdelse af tidsplaner i tilbudsfaserne
 • Mulighed for at være ansvarlig for stadieplanlægning

Om dig

Du har fremragende kommunikationsevner og en naturlig evne til at samarbejde effektivt med kunder, partnere og kolleger. Du trives i et højt tempo og et miljø fyldt med varierende opgaver, og du værner om en god balance mellem arbejde og fritid. Du er energisk, organiseret og vedholdende i din tilgang til arbejdet. Som planlægger i pharma kommer du til at have et tæt samarbejde med både projektledelsen, fagledelsen, ledelsen, vores eksterne samarbejdspartnere samt vores kunder.

Derudover forestiller vi os, at du har:

 • En relevant akademisk uddannelse, der giver dig et metodisk overblik og en struktureret tilgang til projekterne.
 • Omfattende erfaring med planlægning, gerne inden for farmaceutisk industri, konsulentbranchen eller et tilsvarende felt.
 • Kendskab til håndtering af tidsplaner på internationale projekter.

Sådan kommer du videre
Vil du vide mere om stillingen, dens mange muligheder og udfordringer og Sweco som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Porteføljedirektør Sajet Mahmudovski på mail sajet.mahmudovski@sweco.dk Brug linket for at sende dit CV og andre relevante dokumenter hurtigst muligt eller senest d. 16. juni 2024. Samtaler holdes løbende.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link