0 af 0 for ""

Vi søger en erfaren VVS/ventilationsspecialist

Ansøgningsfrist

2022-08-15

Jobtitel

VVS & Ventilation, HVAC/Køling, Ingeniør, Facilities Management, Driftsrådgivning

Lokation

Odense, Kolding

Er du en VVS-ingeniør, -installatør eller -tekniker, og vil du være en del af et stærkt fagligt miljø og arbejde med udfordrende VVS- og ventilationsopgaver? Ønsker du at arbejde med optimering og udvikling af ejendomme i drift ud fra et bæredygtighedsperspektiv? Har du markedskendskab og kan du skabe og vedligeholde et stærkt netværk?

Så er det måske dig, vi søger!

Afhængig af din bopæl, kan du blive tilknyttet vores kontor i Kolding eller Odense.

Du bliver en del af markedets stærkeste afdeling inden for driftsrådgivning

Du bliver en del af Danmarks største afdeling for rådgivning om drift af installationer og bygninger. Vi har et særligt fokus på tekniske installationer, bygninger og i det hele taget ejendomsudvikling og har markedsledende specialistkompetencer inden for køling, CTS, ventilation, indregulering, commissioning og energioptimering. Vores kunder er store private virksomheder, kommuner samt større ejendomsbesiddere, som vi rådgiver om, hvordan de bedst designer, udvikler og drifter deres bygninger. Lige nu oplever vi en stærk stigning i antallet af opgaver, og derfor har vi brug for endnu en dygtig kollega i teamet.

Du får mulighed for at arbejde med komplekse og udfordrende VVS-tekniske opgaver, både projekterende arbejde samt driftsherrerådgivning. Du vil rådgive helt fra konceptfasen til idriftsættelse, i tæt samarbejde med kunden og som del af et projektteam, der er specialister i drift af komplicerede bygninger og bygningsinstallationer.

De primære ansvarsområder og opgaver vil være:

  • Varetage den faglige ledelse af VVS- og ventilationsprojektering og -rådgivning på projekter
  • VVS- og ventilationsprojektering og -rådgivning med et driftsteknisk perspektiv
  • Udarbejdelse af beskrivelser og udbud
  • Deltage i fejlfinding og hydraulisk indregulering
  • Være aktiv deltager i commissioningprocessen
  • Levere teknisk rådgivning i samarbejde med fagligt stærke kolleger i større projekter på tværs af vores organisation
  • Deltage i udviklingen af specialistkompetencen inden for HVAC og bygninger hos Sweco generelt

Ventilation og VVS er dit speciale

Du har en uddannelsesbaggrund som VVS-ingeniør, -tekniker eller -installatør og har specialiseret dig inden for HVAC. Derudover forestiller vi os, at du har følgende baggrund:

  • Erfaring med drift og projektering af alle typer HVAC-anlæg
  • Bekendt med indeklimamålinger, analyser og energioptimering

I stillingen vil kontakten og samarbejdet med kolleger og kunder være en vigtig del af jobbet, og det er derfor også en fordel, at du trives i en udadvendt rolle og har gode kommunikationsevner, ligesom det er vigtigt, at du har lyst til at skabe ”en forretning i forretningen”.

Sådan kommer du videre

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads så kontakt Teamleder Søren Ole Nielsen på tlf.: +45 53721194. Følg linket til ansøgningsskemaet og send os din ansøgning og dit CV samt øvrige relevante dokumenter i dag eller senest d. 15. august 2022. Vi afholder løbende samtaler. Vi modtager ikke ansøgninger via mail.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 17.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap