0 af 0 for ""

Vi søger en erfaren anlægs-/kloak ingeniør til vores kontor i Roskilde

Ansøgningsfrist

2024-08-11

Jobtitel

Anlægs-/kloak ingeniør

Lokation

Roskilde

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde med de mest spændende projekter inden for anlægs- og kloakteknik? Og kunne du tænke dig at arbejde i en afdeling, hvor samarbejde, faglig sparring og fællesskab er omdrejningspunktet? Så er du måske vores nye kollega!

Om stillingen

Vi søger en ny kollega til vores kontor i Roskilde, hvor man bliver en del af team bestående af 15 personer, der dækker VVS, ventilation, energi og bygningsnære anlæg. Dine opgaver kommer til at spænde over store komplekse byggerier og mindre sager for såvel offentlige som private bygherrer.

Du får muligheden for at være en del af et tværfagligt miljø, hvor vi samarbejder med alle slags fagligheder. Vi bestræber os på at give dig de bedste rammer for din personlige og faglige udvikling, og du vil få masser af mulighed for sparring med kollegaer i hele Danmark. Herudover kommer du også til at være sparringspartner for de yngre ingeniører i afdelingen, hvor der er rig mulighed for at vidensdele og lære fra sig.

Dine arbejdsopgaver bliver projektering og faglig ledelse af anlægs- og kloakprojekter, primært inden for matrikelgrænse. Mere konkret vil du arbejde med opgave- og budgetlægning i samarbejde med projektlederne, sikre tidsplanerne bliver overholdt og sikre anlægs-projekternes kvalitet, samt koordinere bemanding og ledelse af anlægs-opgaverne. Du vil få direkte kontakt til bygherrer, arkitekter, entreprenører og andre samarbejdspartnere.

Som fagprojektleder får du ansvar for den faglige ledelse af hele anlægs-leverancen i vores projekter og er inde over projekternes mange faser fra tidlig idé og design til udførelse og overlevering. Helt konkret står du for:

 • Opgave- og budgetplanlægning, som du koordinerer med den overordnede projektleder.
 • Daglig bemanding, koordinering og ledelse af VVS-opgaver.
 • Opretholdelse af kvalitet og tidsrammer hele vejen gennem projektet.
 • Dialog og sparring med kunder, samarbejdspartnere og specialistkolleger.
 • Projektering inden for f.eks. regnvandshåndtering, byggemodninger, klimasikring, LAR og spildevandskloakering

Du tilbydes individuelt aftalte muligheder for efteruddannelse og personlig faglig udvikling efter dine og virksomhedens behov, ligesom du tilbydes løn efter kvalifikationer og ansvar.

Om dig

 • Du brænder for dit fag, er kvalitetsbevidst og engageret.
 • Du har skarpe samarbejds- og kommunikationsevner, som du forstår at gøre brug af over for både medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og kolleger.
 • Du sætter en ære i at sikre fremdrift på dine egne opgaver og har lysten til at indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger – både på kontoret i Roskilde og på de øvrige af Sweco’s kontorer.
 • Du kan selvstændigt varetage projekterings- og fagledelsesopgaver indenfor nævnte fag.
 • Du har min. 5 års erfaring fra en lignende stilling hos en rådgivende ingeniørvirksomhed.
 • Du er klar til at træffe de beslutninger, som du bedst mener understøtter projektet og bygherres visioner.
 • Du kan afgrænse og overskue komplekse projekter.

Vi tilbyder dig

På kontoret i Roskilde er vi i alt 51 kompetente kolleger, hvoraf de 15 sidder i Energi og VVS-afdelingen. Du vil opleve stærkt samarbejde med kolleger i et åbent kontormiljø, hvor vi siger ”godmorgen” og giver os tid til at hyggesnakke. På kontoret er du i øjenhøjde med den daglige ledelse, hvorfor du oplever korte beslutningsveje, ansvar og mulighed for indflydelse på arbejdspladsen.

Vi holder til i erhvervshuset Samspillet på Rabalderstræde i Roskildes nye kreative bydel Musicon. Erhvervshuset har vi selv været med til at projektere og i Musicon-bydelen er vi en del af en kreativ og mangfoldig bydel, hvor kultur, erhverv og kreativitet spiller sammen.

Vi værdsætter det gode kollegaskab, har en aktiv personaleforening og drikker en fredags øl, når tiden tillader det. Det gode kollegaskab kommer også til udtryk, når vi samarbejder med hinanden, med kunder og med samarbejdspartnere om at skabe inspirerende ingeniørkunst, der samler form og funktion til en helhed. Det er i sidste ende dér, vi gør en forskel.

Sådan kommer du videre

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Morten Holtze Kryger på mortenholtze.kryger@sweco.dk eller på +45 24430938. Brug linket for at sende dit CV og andre relevante dokumenter hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link