0 af 0 for ""

Vi søger en certificeret statiker til Roskilde

Ansøgningsfrist

2024-05-01

Jobtitel

Konstruktionsingeniør

Lokation

Roskilde

Kan du se dig selv som en del af en kompetent konstruktionsafdeling i rivende udvikling og stadig voksende organisation, hvor du har alle muligheder for at præge dit eget arbejde? Og er du klar til det næste skridt i din karriere, som certificeret statiker? Så er du måske vores nye kollega!

Vi har organisationen med 18 certificerede statikere der bakker dig op
Som konstruktionsingeniør i Roskilde får du mulighed for karriereudvikling støttet af et stærkt team. Du bliver en del af en større fagligt stærk afdeling og en organisation KK2, KK3- KK4 og tredjepartscertificerede statikere, der gør en indsats for at være en aktiv del af byggebranchen og præge udviklingen på landsplan. Konstruktionsafdelingen værdsætter et godt arbejdsmiljø og mødes fast til sociale aktiviteter, både for afdelingen og hele kontoret. Kontoret er velrepræsenteret i organisationens fagudvalg og har i stor grad præget arbejdet med skabeloner og paradigmer på landsplan. Som certificeret statiker bliver du del af certificeringsgruppen, som hver 14. dag planlægger og erfaringsudveksler certificeringsopgaver efter tilstræbt opgavefordeling 20/80 i favør på projektering. Dertil mødes gruppen fysisk hvert kvartal, for at gå i dybden med faglige emner/problemstillinger. Det er en målsætning at blive stadig flere certificerede i afdelingen og organisationen, hvor flere kolleger allerede nu deltager i efteruddannelse.

På et kontor i hjertet af Midtsjælland og i en levende bydel
På kontoret i Roskilde tilbydes du en række opgaver inden for bærende konstruktioner ved både nybyggeri og renovering. Du bliver en del af en virksomhed med en imponerende ordrebog med komplekse og tværfaglige projekter, lige fra kontordomiciler til større strategiske partnerskaber omkring renovering af den almene boligsektor.

Du bliver blandt andet ansvarlig for:

 • Certificering af egne og organisationens opgaver på landsplan.
 • Projektering fra A til Z af alsidige nybyggeri- og renoveringssager samt udførelse af tilsyn og registreringer.
 • Kvalitetssikring af kollegers konstruktionsprojekter, både renovering og nybyg.
 • Projektering af konstruktionsdesign af nye konstruktioner samt risikoafdækning og projektering af forstærkninger for ombygninger af eksisterende konstruktioner.
 • Planlægning og eksekvering, som disciplinleder for konstruktionsprojekter.
 • Tæt samarbejde med afdelingens konstruktører i styringen af udarbejdelsen af tegnings- og beskrivelsesmaterialet for udførelsesprojekter.
 • Samspil med dygtige BIM-kolleger om 3D-modellering af projekter til både udbud og totalentreprise.
 • Repræsentation af virksomheden udadtil i kontakten og samarbejdet med eksterne samarbejdspartnere såsom arkitekter, bygherrer, myndigheder, entreprenører og producenter.

Om dig
Udover at være en ingeniør, som brænder for bærende konstruktioner, så forventer vi, at du har evnerne til at sikre fremdrift på egne opgaver og har lysten til at indgå i et tæt samarbejde med dine kolleger, hvor vidensdeling er i højsædet.

Derudover forventes det, at:

 • Du evner at kommunikere forståeligt på dansk i tale og på skrift til forskellige bygherrer, der har forskellige forudsætninger for at forstå ingeniørdisciplinen
 • Du har en positiv tilgang til dine kolleger, og du lytter til dine samarbejdspartnere og søger kompromiser, hvor det er nødvendigt
 • Du bidrager med faglig sparring og opsøger aktivt dine kolleger for vidensdeling

Hvad kan vi tilbyde
Hos Sweco tilbyder vi en hverdag med kompetente og imødekommende kolleger, hvor vi mødes med et godmorgen, når vi møder ind på kontoret og slutter arbejdsugen af i fredagsbaren, når tiden er til det. Vores sociale aktiviteter spænder fra teambuilding til afslappede begivenheder, der styrker samhørigheden. Målet er at skabe en trivselsfuld arbejdsplads, hvor det sociale og faglige går hånd i hånd. Ud over frokostbuffet, sundhedsforsikring, pension, telefon og IT-udstyr tilbyder vi:

 • Fleksibilitet i planlægningen af dine opgaver – det betyder for eksempel, at du har mulighed for at arbejde hjemmefra
 • Mulighed for fysioterapi og massage – hvis det har interesse
 • Mulighed for at tilmelding til Personaleforeningen, hvor der er en masse gode muligheder og tilbud
 • Sundhedssikring – børn er dækket automatisk
 • Flexordning – hvis du skulle arbejde mange timer


Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Vil du vide mere om stillingen, dens mange muligheder og udfordringer og Sweco som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder og certificeret statiker, Pradaph Manicharasa, på mail prm@ojas.dk eller på tlf. 23828655. Brug linket for at sende dit CV og andre relevante dokumenter gerne i dag og senest 01. maj 2024. Vi indkalder løbende til samtaler.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link