0 af 0 for ""

Teknisk projektleder til installationstekniske projekter

Ansøgningsfrist

2022-06-09

Jobtitel

Teknisk Projektleder

Lokation

København

Ønsker du at være en del af markedets stærkeste team inden for driftsrådgivning og commissioning? Vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt? Vi har travlt med mange spændende opgaver for vores kunder og styrker derfor vores team med endnu en projektleder.

Du bliver en del af Danmarks største afdeling for rådgivning om drift af installationer og bygninger. Vi har et særligt fokus på tekniske installationer, bygninger og i det hele taget ejendomsudvikling og har markedsledende specialistkompetencer inden for køling, CTS, ventilation, indregulering, commissioning og energioptimering. Vores kunder er store private virksomheder, kommuner samt større ejendomsbesiddere, som vi rådgiver om, hvordan de bedst designer, udvikler og drifter deres bygninger.

Du får mulighed for at komme med på en spændende udviklingsrejse

Lige nu er vi inde i en spændende udvikling, da vi oplever en stor tilgang af opgaver, så du får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt i en afdeling, der indtager en nøglerolle i markedet.

Du kommer til at fungere som projekt- og procesleder på en række projekter med ansvar for vores samlede leverance, kontrakt, kommunikation og relation med kunden, samt ledelse af projektteamet og projektets økonomi. Du skal lede projekterne både i idé, programmering, projektering, udførelse og aflevering. Projekterne vil i de fleste tilfælde være tunge inden for installationsteknik og indeklima, og det er derfor en fordel, at du har kendskab til disse områder.

Dine primære ansvarsområder som projektleder vil være:

  • Projektledelse af større projekter
  • Ledelse af projektleverancen og ledelse af projektteamet
  • Styring af projektets økonomi
  • Kommunikation og relationsdannelse med kunden, med mulighed for rolle som Key Account Manager med ansvar for rammeaftaler
  • Tilbud og kontrahering med kunden
  • Håndtering af projektets interessenter
  • Driftsteknisk rådgivning i alle byggeriets faser ifbm. at sikre projektets succesfulde eksekveringen ift. kundens behov
  • Facilitering af samarbejdsprocesser
  • Aktiv deltagelse i udviklingen af den samlede afdelings ydelser på tværs af teams og regionale kontorer

God projektledelseserfaring og gerne installationsteknisk baggrund

Du er uddannet ingeniør eller tekniker og har har arbejdet med projekt-, projekterings- eller entrepriseledelse i byggeriet gennem noget tid. Du har en installationsteknisk eller indeklimarelateret baggrund – sidstnævnte er dog ikke et krav.

Du arbejder struktureret og selvstændigt, har overblik samt sans for systematisering af informationer. Nye udfordringer slår dig ikke ud, og du griber gerne fat i dem, inden de bliver til egentlige udfordringer. Du kan lide  afveksling i dine opgaver, er god til at samarbejde med kollegerne og sparrer med både kolleger og kunder. Generelt set er du god til at skabe et solidt netværk omkring dig i branchen, og du vil gerne gå forrest i markedet.

Sådan kommer du videre

Har du spørgsmål så kontakt Jan Urhammer på telefon 43486181, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Søg jobbet via linket i dag eller senest d. 9. juni 2022. Bemærk vi modtager ikke ansøgninger mv. via e-mail.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

 

Jan Urhammer

Teamleder / Installationer

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap