0 af 0 for ""

Teknisk projektleder med interesse for bygningsdrift og commissioning

Ansøgningsfrist

2022-08-17

Jobtitel

Teknisk pojektleder

Lokation

København

Ønsker du at være en del af markedets stærkeste team inden for rådgivning om bygninger i drift? Vil du have spændende og afvekslende arbejdsopgaver, der udfordrer og udvikler dig både fagligt og personligt? For vi har travlt med mange spændende opgaver for vores kunder og styrker derfor vores team med endnu en projektleder.

Du bliver en del af en spændende udvikling

Du bliver en del af Danmarks største afdeling for rådgivning inden for drift af bygninger og installationer (FM). Vi har markedsledende specialistkompetencer inden for commissioning, HVAC, CTS, energioptimering, indeklima, el, digital bygningsdrift, bæredygtighed og teknisk bygherrerådgivning.

Vores kunder er større ejendomsbesiddere eller store, private virksomheder, som vi rådgiver og eksekverer byggeprojekter for i relation til, hvordan de bedst udvikler, drifter og vedligeholder deres bygninger eller ejendomsporteføljer. Lige nu arbejder vi for bl.a. farmavirksomheder, banker, universiteter, statens styrelser og ejendomsinvestorer.

Du kommer til at fungere som projekt- og procesleder på en række projekter med ansvar for vores samlede leverance, kontrakt, kommunikation og relation med kunden, samt ledelse af projektteamet og projektets økonomi. Du skal lede projekterne både i idé, programmering, projektering, udførelse og aflevering. Projekterne vil i de fleste tilfælde være tunge inden for installationsteknik og indeklima, og det er derfor en fordel, at du har kendskab til disse områder. Vi oplever en stor tilgang af commissioning- og bæredygtighedsrelaterede projekter, og det er ligeledes en fordel, at du har en interesse for dette.

Dine primære ansvarsområder som projektleder vil være:

  • Ledelse af projektleverancen, ledelse af projektteamet
  • Styring af projektets økonomi
  • Kommunikation og relationsdannelse med kunden
  • Salg, tilbud og kontrahering med kunden
  • Håndtering af projektets interessenter
  • Driftsteknisk rådgivning i alle byggeriets faser ifbm. at sikre projektets succesfulde eksekveringen ift. kundens behov
  • Facilitering af samarbejdsprocesser
  • Aktiv deltagelse i udviklingen af den samlede FM-afdelings ydelser på tværs af afdelinger og regionale kontorer

Solid projektledelseserfaring inden for byggeriet

Du er sikkert uddannet ingeniør, bygningskonstruktør, maskinmester eller teknikker og har +5 års erfaring, hvor du bl.a. har arbejdet med projekt-, projekterings- eller entrepriseledelse i byggeriet. Du har en interesse for bygningsdrift og commissioning.

Du arbejder struktureret og selvstændigt, har overblik samt sans for systematisering af informationer. Nye udfordringer slår dig ikke ud, og du griber gerne fat i dem, inden de bliver til egentlige udfordringer. Du kan lide  afveksling i dine opgaver, er god til at samarbejde med kollegerne og sparrer med både kolleger og kunder. Generelt set er du god til at skabe et solidt netværk omkring dig i branchen, og du vil gerne gå forrest i markedet.

Hvis du vil vide mere

Kontakt teamleder Tanja Henriques Schou på telefon 2723 6371, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende os din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d. 17. august 2022.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap