0 af 0 for ""

Teknisk designer til dynamisk afdeling

Ansøgningsfrist

2022-01-16

Jobtitel

Bygningskonstruktør, Ingeniør

Lokation

Viborg

I Swecos Byggeridivision er vi ca. 300 ansatte fordelt på afdelinger i København, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg. Vi dækker alle klassiske ingeniørdiscipliner som ­konstruktioner, el, VVS og ventilation samt en lang række specialist­områder som energioptimering og ­bære­dygtighed inkl. certificering af byggeri, indekli­ma, bygningsakustik, bygnings­automatik, brand, avancerede konstruktioner, bygherrerådgivning samt byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering.

Vi har travlt med en række nye projekter, og vores mål er at fortsætte væksten over de kommende år. I Midt- og Vestjylland har vi et stort fokus på at opbygge et stærkt team sammen med vores arkitektkollegaer og kollegaer fra vores andre divisioner.

Har du lyst til at være en del af den rejse som vores nye tekniske designer til byggeriafdelingen i Viborg?

Alsidig hverdag med spændende opgaver

Du bliver en del af vores byggeri team på omkring 20 dygtige og engagerede kolleger. Det faglige niveau er højt i vores team, og sparring med de øvrige afdelinger i landet giver os endnu flere kræfter. Vi er en afdeling, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab. På vores kontor i Viborg har vi samtlige ingeniørdiscipliner indenfor byggeri, hvilket bidrager til høj faglighed og effektiv projektering.

Dine arbejdsopgaver vil være

– Tegnearbejde i Revit

– Levering af gennemarbejdet tegninger i samarbejde vores ingeniørteams (Konstruktion og installationer).

– Udarbejdelse af projektdokumentation

– Koordinering med vores samarbejdspartnere

Du vil få stor medindflydelse i din egen faglige udvikling i tæt samarbejde med nærmeste leder. Du vil også opleve, hvordan den integrerede rådgivning for alvor er slået igennem, og hvordan hvert team indeholder både arkitekter, ingeniører og konstruktører i tæt samarbejde. Du får således mulighed for at udvikle dig indenfor både, arkitekt-, konstruktions- og installationsarbejdet.

Teknisk designer som brænder for den gode tegning

Du er dygtig til at tegne i Revit og i 3D og har lyst til at bistå vores arkitekter, ingeniører og konstruktører med flotte og gennembearbejdet tegninger og modeller.

For os er det allervigtigste, at vi leverer det projekt kunden efterspørger, og at alle projektmedarbejdere deltager i den tværfaglige dialog. Du deltager derfor naturligt i projekteringsforløbet med ansvaret for udarbejdelse af den tekniske dokumentation. Dit fagområde kan udvides i forhold dine kvalifikationer og ønsker.

Vi forestiller os, at du er uddannet tekniske designer eller bygningskonstruktør og har nogle års erfaring med projektering i samarbejde med ingeniørerne. Du har erfaring fra rådgiverbranchen og er vant til både at sidde med opførelse af nybyggeri men har også gerne erfaring med ombygningsprojekter, renoveringsopgaver o. lign.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 17.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Sådan kommer du videre

Du kan kontakte Brian Jakobsen, Teamleder Viborg, på telefon +45 53 72 16 59 , hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 16. Januar 2021. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap