0 af 0 for ""

Teamleder til Team Undervisning

Ansøgningsfrist

2022-10-30

Jobtitel

Ledelse, Arkitektur

Lokation

København

Har du lyst til at lede og opleve gevinsten i at samarbejde om integreret rådgivning? Ønsker du at blive teamleder for et tværfagligt undervisningsteam bestående af arkitekter, bygningskonstruktører og ingeniører, så er denne teamlederstilling måske noget for dig.  

I Team Undervisning i Sweco Architects har vi gennem flere år tegnet og transformeret daginstitutioner, skoler, gymnasier og videregående uddannelser, som inspirerer til samvær og læring og understøtter det gode undervisnings- og arbejdsmiljø. I dag er vi mindre team af medarbejdere på kontoret i Ørestaden, som er specialiseret i nybyggeri, transformation og modernisering.

Dit team og din ledelsesopgave

Du vil få den direkte ledelse af teamet, hvor du bliver ansvarlig for at inspirere og motivere medarbejderne samt sætte retningen for afdelingen.

Teamet er selvkørende og har i dag en kreativ leder, der varetager ledelse af den arkitektoniske retning, så der er brug for en leder, der også selv kan tage ansvar for projekter som projekteringsleder samt bringe erfaring og faglig viden i spil indenfor projekter, hvor vi realiserer bl.a. læringsrum, som er multifunktionelle og langtidsholdbare.

Der vil være meget samspil med Sweco Architects øvrige teams samt Swecos øvrige ingeniører og specialister, hvorfor overblik og procesledelse er vigtige redskaber, du skal bringe i spil. Ligeledes er du den, der med en engageret, analytisk og løsningsorienteret tilgang sikrer et realiserbart grundlag, hvor arkitektonisk kvalitet, økonomi, lovkrav og politiske visioner skal gå op i en højere enhed.

Dine primære opgaver i stillingen vil være at:

– Videreudvikle teamet med udgangspunkt strategien om at videreudvikle og opbygge teamet som integreret team

– Inspirere og motivere medarbejderne i afdelingen

– Indgå i teamledergruppen i Sweco Architects

– Varetage egne projekter som projekteringsleder

– Sikre god løbende sparring med dit team og ledelseskolleger

– Sikre fastholdelse og udvikling af medarbejderne, ressourceplanlægning og bemanding af projekterne

– Sikre de økonomiske forpligtigelser i projekterne og teamet

– Følge op på kundetilfredshed

Du deltager i udarbejdelsen af tilbud, herunder kvalitetssikring af prissætning inden for dit fagområde, og som del af ledelsesteamet bidrager du til implementering af processer for effektiv projekteksekvering, kvalitetssikring i projekterne samt udarbejdelse af handlingsplaner for afdelingen, der understøtter virksomhedens strategi.

Engageret og resultatorienteret

 Din uddannelsesmæssige baggrund kan være bygningskonstruktør, arkitekt, ingeniør eller en anden uddannelse som er relevant ift. arbejdet med undervisning, leg og læring. Du har sandsynligvis haft ledelse, enten direkte eller indirekte, og ønsker at fortsætte den retning.

Samtidig er du kendt som en, der motiverer og inspirerer dine omgivelser, og du er god til at opbygge og fastholde relationer til såvel medarbejdere som kunder og samarbejdspartnere.

Sådan søger du stillingen
Du kan kontakte Ask Abildgaard på tlf. 22229361, hvis du vil vide mere om stillingen eller om Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning og CV samt portfolio i dag eller senest d. 30/10, da vi løbende afholder samtaler. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

På vores hjemmeside kan du læse mere om os og vores projekter:

https://www.sweco.dk/ydelser/sweco-architects/undervisning/

Vi forener det målbare og det mærkbare
Vi er 320 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense.

Ud fra en viden om menneskers ønsker, drømme og behov skaber vi rammer for liv og fællesskaber. Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning, landskabsarkitektur, lysdesign og akustik.

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Sammen fungerer vi som én integreret rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Ask Abildgaard

Afdelingschef / Bygningskonstruktør

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap