0 af 0 for ""

Teamleder til Team Almen

Ansøgningsfrist

2022-10-30

Jobtitel

Ledelse, Arkitektur

Lokation

København

Har du lyst til at lede og opleve gevinsten i integreret rådgivning? Ønsker du at blive teamleder for et tværfagligt boligteam, med fokus på alment byggeri, bestående af arkitekter, bygningskonstruktører og ingeniører, så er denne teamlederstilling måske noget for dig.  

I ’Team Almen’ i Sweco Architects er vi erfarne arkitekter, ingeniører og specialister indenfor den almene sektor. Vi har vores daglige gang hos vores kunder og deres beboere – derfor kender vi de særlige arbejdsgange, processer, aktører og procedurer, som knytter sig til det almene. Vi har en stor viden og rådgiver professionelt om beboerdemokratiske spilleregler, lovgivning og byggeteknik. Kort fortalt, så er vi kompetente og passionerede omkring at skabe gode og fremtidssikrede hjem for de knap 1. mio. danskere, som i dag bor i almene boliger.

Dit team og din ledelsesopgave

Du vil få den direkte ledelse af teamet, hvor du bliver ansvarlig for at inspirere og motivere medarbejderne samt sætte retningen for teamets udvikling og økonomiske styring.

Teamet er selvkørende, så ud over en faglig relevant vinkel vil kerneopgaven være at holde fast i teamets høje faglige niveau og holdånd igennem god og opmærksom ledelse.

Der vil være meget samspil med Sweco Architects øvrige teams samt Swecos øvrige ingeniører og specialister, hvorfor overblik og procesledelse er vigtige redskaber, du skal bringe i spil. Ligeledes er du den, der med en engageret, analytisk og løsningsorienteret tilgang sikrer et realiserbart grundlag, hvor arkitektonisk kvalitet, økonomi, lovkrav og beboerhensyn skal gå op i en højere enhed.
Dine primære opgaver i stillingen vil være at:

– Videreudvikle teamet med udgangspunkt i Sweco Architects strategi

– Inspirere og motivere medarbejderne i afdelingen

– Indgå i teamledergruppen i Sweco Architects

– Sikre god løbende sparring med dit team og ledelseskolleger

– Sikre fastholdelse og udvikling af teamet, medarbejderne, ressourceplanlægning og bemanding af projekterne

– Sikre de økonomiske forpligtigelser i projekterne og teamet

– Følge op på kundetilfredshed

Du deltager i udarbejdelsen af tilbud, herunder kvalitetssikring af prissætning inden for dit fagområde, og som del af ledelsesteamet bidrager du til implementering af processer for effektiv projekteksekvering, kvalitetssikring i projekterne samt udarbejdelse af handlingsplaner for afdelingen, der understøtter virksomhedens strategi.

Engageret og resultatorienteret

 Din uddannelsesmæssige baggrund kan være bygningskonstruktør, arkitekt, ingeniør eller en anden uddannelse som er relevant ift. arbejdet med boligbyggeri – gerne med fokus på den almene sektor. Du har sandsynligvis haft ledelse, enten direkte eller indirekte, og ønsker at fortsætte den retning.

Samtidig er du kendt som en, der motiverer og inspirerer dine omgivelser, og du er god til at opbygge og fastholde relationer til såvel medarbejdere som kunder og samarbejdspartnere.

Sådan søger du stillingen
Du kan kontakte Ask Abildgaard på tlf. 22229361, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning og CV samt portfolio i dag eller senest d. 30/10, da vi løbende afholder samtaler. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

På vores hjemmeside kan du læse mere om os og vores projekter:

https://www.sweco.dk/ydelser/sweco-architects/boliger/

Vi forener det målbare og det mærkbare
Vi er 320 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense.

Ud fra en viden om menneskers ønsker, drømme og behov skaber vi rammer for liv og fællesskaber. Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning, landskabsarkitektur, lysdesign og akustik.

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Sammen fungerer vi som én integreret rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Ask Abildgaard

Afdelingschef / Bygningskonstruktør

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap