0 af 0 for ""

Teamleder til Installationsteam i Byggeri til Odense

Ansøgningsfrist

2023-07-01

Jobtitel

Teamleder

Lokation

Odense

Vi søger netop nu en teamleder til vores Installationsteam i Odense indenfor forretningsområdet Byggeri. Du kommer til at stå i spidsen for et stærkt og professionelt team, med fokus på faglighed og udvikling. En stilling hvor dit ledelsesrum faktisk betyder rum til at lede.

Du bliver en del af et team med en dynamisk og uformel ledelsesform, hvor vi tror på at en stor grad af frihed har plads til at planlægge og præge sin hverdag. Vi har i årevis investeret i faglig udvikling, således at vi i dag har en professionel og agil arbejdsform.

Fuldt lederansvar med plads til at skabe

Vi ser et betydeligt udviklingspotentiale for teamet, og sammen med teamet vil du som ny Teamleder, forfølge dette potentiale med afsæt i en ny ambitiøs vækststrategi. Dit arbejdssted er på Sweco’s kontor i Odense.

Dine opgaver og ansvar:

  • Daglig ledelse af teamets medarbejdere med et fokus på trivsel og udfoldelse i det daglige arbejde, fagligt såvel som forretningsmæssigt
  • At drive vækst og være initiativrig i opbygningen og forankringen af blivende interne kunderelationer, altså relationer til andre Sweco afdelinger og divisioner
  • Bundlinjeansvar og være ansvarlig for teamets økonomiske performance
  • Ansvarlig for rekrutteringen og udviklingen af medarbejdere og deres kompetenceområder
  • Medvirke til at skrive de gode tilbud

Din profil og kompetencer

Du er erfaren i lederrollen, og har allerede prøvet kræfter med den enten direkte eller indirekte.

Herudover forestiller vi os, at du er uddannet ingeniør eller bygningskonstruktør med minimum 8-10 års erfaring, og du har siddet i en rolle som rådgiver. Du har en bred viden indenfor installationsområdet, som er opnået igennem dit arbejde med projektering af installationer. Vi lægger ligeledes vægt på det personlige engagement, samt lysten og evnen til at udvikle forretningen, hvor vi understøtter med Swecos’s lederudviklingsprogram.

Du kan begå dig på dansk og engelsk i en kompleks og international virksomhed, hvor din succes afhænger af dine evner til at samarbejde nært og bredt i organisationen.

Dine medarbejdere i teamet vil i begyndelsen i høj grad være beskæftiget på de store danske aktiviteter. Det er end del af opgaven, på længere sigt at opnå større bredde i teamets aktiviteter og derigennem at vækste teamet yderligere.

Vi mener at det er det giver god mening at vi arbejder på projekter af varierende størrelse.

Det mener vi giver et godt arbejdsflow, og vi arbejder i øjeblikket på både større og mindre projekter for eks. domiciler, skoler, plejecentre og boliger.

Ansvar er noget, du tager

Hos Sweco får du mandat til at træffe beslutninger, handle og gøre en forskel. Vi tror nemlig på, at beslutningerne skal tages lokalt – så tæt på projekterne som muligt – af dem, der kender kunderne og projekterne bedst. På den måde sikrer vi den korteste vej fra den gode idé til, at ideen er ført ud i livet. Derfor har vi også en flad organisation, hvor alle, der tager ansvar, får ansvar.

Sådan kommer du videre

Er du interesseret, og vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder og udfordringer, er du velkommen til at kontakte Lars Bo Jensen på larsbo.jensen2@sweco.dk eller tlf. nr.: 60 56 02 60. Brug linket for at sende dit CV og andre relevante dokumenter senest den 1. juli 2023. Samtaler vil blive afholdt løbende.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 20.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

 

 

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap