0 af 0 for ""

Teamleder til bæredygtighedsteam i Byggeri

Ansøgningsfrist

2023-03-12

Jobtitel

Teamleder, bæredygtighed

Lokation

København

Swecos bæredygtighedsteam i Byggeri Øst har vokseværk, og der søges derfor efter en teamleder til en nyoprettet stilling. Du kommer til at stå i spidsen for et stærkt og professionelt team, med fokus på faglighed og udvikling. En stilling hvor dit ledelsesrum, faktisk betyder rum til at lede.

Dit kommende team består af specialister indenfor rådgivning om bæredygtighed i byggeriet, herunder livscyklusvurderinger, certificeringer som Svanemærke og DGNB, genbrug og genanvendelse af materialer og EU Taksonomi. Teamet arbejder både på større tværfaglige projekter med Swecos øvrige specialister og på selvstændige opgaver for bygherrer, entreprenører og materialeproducenter.

Du bliver en del af et team med en dynamisk og uformel ledelsesform, hvor vi tror på en stor grad af frihed med plads til at planlægge og præge sin hverdag. Vi har i årevis investeret i faglig udvikling, således at vi i dag har en professionel og agil arbejdsform.

Den nyoprettede stilling bliver en ”søsterenhed” til vores nuværende bæredygtighedsteam og vil i praksis fungerer som én enhed. Der bliver således også rig mulighed for sparring med den øvrige ledelse.

I Sweco arbejder vi integreret mellem ingeniører og arkitekter, og vi er organiseret således at samarbejdet på vores projekter altid er i centrum. Du bliver derfor del af en helt særlig kultur, hvor vi på tværs af fagligheder arbejder mod et fælles og integreret mål. Dette er vores DNA.

Fuldt lederansvar med plads til at skabe

Vi ser et betydeligt udviklingspotentiale for teamet, og sammen med teamet vil du som ny teamleder, forfølge dette potentiale med afsæt i en ny ambitiøs vækststrategi. Dit arbejdssted er på Sweco’s kontor i Ørestad i København.

Dine opgaver og ansvar:

  • At drive vækst og være initiativrig i opbygningen og forankringen af blivende interne kunderelationer, altså relationer til andre Sweco afdelinger og divisioner.
  • Bundlinjeansvar og være ansvarlig for teamets økonomiske performance.
  • Ansvarlig for rekrutteringen og udviklingen af medarbejdere og deres kompetenceområder.
  • Daglig ledelse af teamets medarbejdere med et fokus på trivsel og udfoldelse i det daglige arbejde, fagligt såvel som forretningsmæssigt.

Din profil og kompetencer

Du har mod på lederrollen, og har muligvis prøvet kræfter med den allerede. Du kan derfor enten være erfaren eller relativt ny i din tilgang til ovenstående ansvarsområder, men vi lægger vægt på det personlige engagement, samt lysten og evnen til at udvikle forretningen.

Herudover forestiller vi os, at du har en videregående teknisk eller naturvidenskabelig uddannelse med minimum 6 års relevant erhvervserfaring, som er opnået igennem dit arbejde med bæredygtighed i byggebranchen.

Vi lægger desuden vægt på at, du kan begå dig på dansk og engelsk i en kompleks og international virksomhed, hvor din succes afhænger af dine evner til at samarbejde nært og bredt i organisationen.

Det er end del af opgaven, på længere sigt at opnå større bredde i teamets aktiviteter og derigennem at vækste teamet yderligere.

Ansvar er noget, du tager

Hos Sweco får du mandat til at træffe beslutninger, handle og gøre en forskel. Vi tror nemlig på, at beslutningerne skal tages lokalt – så tæt på projekterne som muligt – af dem, der kender kunderne og projekterne bedst. På den måde sikrer vi den korteste vej fra den gode idé til, at ideen er ført ud i livet. Derfor har vi også en flad organisation, hvor alle, der tager ansvar, får ansvar. Uanset alder og anciennitet.

Sådan kommer du videre

Er du interesseret, og vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder og udfordringer, er du velkommen til at kontakte Christine Collin på Christine.Collin@sweco.dk. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter senest den 12. marts 2023.

Samtaler vil blive afholdt løbende, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

I Sweco Danmark er vi ca. 1.400 medarbejdere og I Europa er vi i alt 18.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Christine Collin

Teamleder / Bæredygtighed Øst

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap