0 af 0 for ""

Teamchef til konstruktioner Sweco Roskilde

Ansøgningsfrist

2024-08-18

Jobtitel

Teamchef

Lokation

Roskilde

Swecos konstruktionsteam i Roskilde har vokseværk, og der søges derfor efter en Teamchef til en nyoprettet stilling. Du kommer til at stå i spidsen for et stærkt og professionelt team, med fokus på faglighed og udvikling. En stilling hvor dit ledelsesrum, faktisk betyder rum til at lede. Lyder dette som noget for dig? – så er du måske vores nye teamchef i Roskilde.

Dit kommende team er på det konstruktionstekniske rådgivningsområde, og udgør en væsentlig del af de større og tværfaglige projekteringsprojekter i Sweco Danmark. Teamet har ekspertise indenfor projektering af bærende konstruktioner primært i beton, stål og træ – og vi agerer som den projektmæssige styringsenhed hvor vi inddrager specialister fra andre lande i det omfang det måtte være nødvendigt. Altid med fokus på kvalitet til tiden.

Du bliver en del af et team med en dynamisk og uformel ledelsesform, hvor vi tror på at en stor grad af frihed har plads til at planlægge og præge sin hverdag. Vi har i årevis investeret i faglig udvikling, så vi i dag har en professionel og agil arbejdsform.

Den nyoprettede stilling bliver en ”søsterenhed” til vores nuværende konstruktionsteam, så der bliver rig mulighed for sparring med den øvrige ledelse.

I Sweco arbejder vi integreret mellem ingeniører og arkitekter, og vi er organiseret således at samarbejdet på vores projekter altid er i centrum. Du bliver derfor del af en helt særlig kultur, hvor vi på tværs af fagligheder arbejder mod et fælles og integreret mål. Dette er vores DNA.

Fuldt lederansvar med plads til at skabe

Vi ser et betydeligt udviklingspotentiale for teamet, og sammen med teamet vil du som ny teamchef, forfølge dette potentiale med afsæt i en ny ambitiøs vækststrategi. Dit arbejdssted er på Sweco’s kontor i bydelen Musicon, Roskilde.

Dine opgaver og ansvar:

  • At drive vækst og være initiativrig i opbygningen og forankringen af blivende interne kunderelationer, altså relationer til andre Sweco afdelinger og divisioner
  • Bundlinjeansvar og være ansvarlig for teamets økonomiske performance
  • Ansvar for den faglige udvikling og faglige support af medarbejderne i teamet
  • Ansvarlig for rekrutteringen og udviklingen af medarbejdere og deres kompetenceområder
  • Daglig ledelse af teamets medarbejdere med et fokus på trivsel og udfoldelse i det daglige arbejde, fagligt såvel som forretningsmæssigt
  • Ansvarlig for at drive fagligheden på projekter, samt agere spillende træner i projekteksekveringen

Din profil og kompetencer

Herudover forestiller vi os, at du har en videregående teknisk eller naturvidenskabelig uddannelse med flere års relevant erhvervserfaring, som er opnået igennem dit arbejde med projektering af bærende konstruktioner. Hvor du vil være i stand til at drive det faglige niveau på projekterne og medvirke til projekteksekveringen.

Vi lægger desuden vægt på at, du kan begå dig på dansk og engelsk i en kompleks og international virksomhed, hvor din succes afhænger af dine evner til at samarbejde nært og bredt i organisationen.

Dine medarbejdere i teamet vil i begyndelsen i høj grad være beskæftiget på de store danske projekter i byggeridivisionen, som i dag udgør grundstammen i teamets aktiviteter. Det er end del af opgaven, på længere sigt at opnå større bredde i teamets aktiviteter og derigennem at vækste teamet yderligere.

Ansvar er noget, du tager

Hos Sweco får du mandat til at træffe beslutninger, handle og gøre en forskel. Vi tror nemlig på, at beslutningerne skal tages lokalt – så tæt på projekterne som muligt – af dem, der kender kunderne og projekterne bedst. På den måde sikrer vi den korteste vej fra den gode idé til, at ideen er ført ud i livet. Derfor har vi også en flad organisation, hvor alle, der tager ansvar, får ansvar. Uanset alder og anciennitet.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Pradaph Manicharasa, teamchef konstruktioner på tlf.: +45 2382 8655 eller pradaph.manicharasa@sweco.dk eller Carsten Sørensen, afdelingschef på +45 4198 5080 eller carsten.sorensen@sweco.dk.

Brug linket for at sende dit CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 18. august 2024. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link