0 af 0 for ""

Sweco søger konstruktionsingeniører til vores komplekse og spændende pharmaprojekter

Ansøgningsfrist

2024-02-25

Jobtitel

Konstruktionsingeniør

Lokation

København

I Sweco ser vi ind i en portefølje af store, komplekse byggeprojekter til pharmaindustrien, der er én af Danmarks vigtigste og mest indtjenende industrier, som bidrager til menneskers helbred og livskvalitet over hele verden.
Vores opgave bliver at projektere bygningerne og tilhørende infrastruktur i direkte samarbejde med vores samarbejdspartnere og bygherre.

Projekterne er komplekse, og der er mange brugere og grænseflader. Vi løser opgaverne i integreret rådgivning i vores pharma-afdeling. Du får derfor mulighed for at samarbejde tæt sammen med både dine arkitekt- og ingeniørkollegaer i Sweco og med eksterne samarbejdspartnere, brugere og bygherre.

Du bliver del af en dynamisk afdeling, der lægger stor vægt på samarbejde, det sociale og den personlige udvikling

I denne stilling vil du blive en del af et team, hvor arbejdsformen er baseret på tæt samarbejde på tværs af fagområder, og hvor der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Vi kender hinanden godt på tværs af lokationerne i Sweco Danmark og har et godt kollegaskab, der styrker samarbejdet. Du vil også opleve, hvordan den integrerede rådgivning for alvor er slået igennem, og hvordan der er tæt samarbejde på tværs af hele forretningen.

I din rolle som fagspecialist inden for konstruktioner er dit hovedfokus rådgivning, projektering, sparring med kolleger, fagprojektledelse, tilsyn samt kvalitetssikring af konstruktioner. Du vil få mulighed for at arbejde med mange forskellige konstruktionsprojekter hos både private og offentlige kunder. Du vil ligeledes få mulighed for at præge og sikre den faglige udvikling, både din egen såvel som afdelingens.

Din baggrund
Du er uddannet konstruktionsingeniør og har mindst 5 års erfaring med projektering og ledelse af projekter inden for bærende konstruktioner. Du har erfaring med konstruktionsfaget fra rådgiverbranchen og er vant til både at sidde med større, komplekse projekter men har også gerne erfaring med ombygningsprojekter, renoveringsopgaver o. lign.

Du er struktureret i dit arbejde og går til projekterne på denne måde og har evnen til at gennemskue det statiske princip i eksisterende konstruktioner. Da der er meget kommunikation i jobbet (dialog med kunder, dialog med kollegaer, arbejdsbeskrivelser m.m.) er det vigtigt, at du formulerer dig klart og præcist i skrift og tale – også på engelsk.

Du kan arbejde selvstændigt med projekterne – herunder kunne analysere kundernes behov og komme med konstruktive løsninger. Du er løsningsorientere, omstillingsparat, en holdspiller og har mod på at bidrage med dine egne input og gode idéer til løsning af konkrete problemstillinger. Når opgaverne er mange og udfordrende mister du ikke overblikket.

Du er faglig dygtig, brænder for faget og har det drive, der kræves i vores firma, hvor ansvaret og beføjelserne er fordelt decentralt og helt ude på projekterne. For os er det allervigtigste, at vi leverer det projekt, kunden efterspørger, og at alle projektmedarbejdere deltager i den tværfaglige dialog. Du får ansvaret for projektering af bærende konstruktioner og fagtilsyn.

Sådan kommer du videre
Vil du vide mere om stillingen, dens mange mulighederr og Sweco som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Chef Anne Meibom på mail anne.meibom@sweco.dk. Brug linket for at sende dit CV og andre relevante dokumenter gerne i dag og senest 25. februar 2024. Vi indkalder løbende til samtaler.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link