0 af 0 for ""

Sweco søger erfarne vejingeniører

Ansøgningsfrist

2024-04-21

Jobtitel

Vejingeniør

Lokation

Hele landet

Er du en dygtig projektleder inden for vejområdet med over 5 års erfaring i projektering eller projektledelse?

Sweco inviterer dig til at blive en del af vores landsdækkende vejafdeling, hvor du vil arbejde tæt sammen med kompetente og erfarne kolleger på spændende vejprojekter over hele landet.

Vi søger projektledere, der er klar til at gribe nye udfordringer og bidrage til udviklingen af vores omfattende vejinfrastrukturprojekter, herunder både store motorvejsprojekter og mindre vej-, cykelsti- og mobilitetsopgaver.

Vi søger over hele Danmark (med mulighed for base i København, Birkerød, Slagelse, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Esbjerg, Silkeborg, Aarhus, eller Aalborg)

Dine arbejdsopgaver:

Dine vigtigste opgaver bliver at styre projekter, som fagleder eller projektleder, på små, mellemstore og store anlægsprojekter, som varerier i kompleksitet og tværfaglighed alt efter din erfaring.

I Swecos vejafdeling arbejder vi med en meget blandet portefølje af projekter, som spænder fra små krydsombygninger, til motorveje og større bygmodninger, så der er mulighed for at opbygge erfaringer indenfor mange forskellige områder.

Om dig:

Udover dine skarpe samarbejds- og kommunikationsevner, som du forstår at gøre brug af over for både medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og kolleger, så har/er du:

  • Uddannet ingeniør med speciale inden for infrastruktur.
  • Mere end 5 års relevant erfaring med vej- og anlægsprojekter.
  • Sulten efter nye udfordringer og interesseret i at arbejde på tværfaglige projekter.

Vi tilbyder:

  • Et stærkt fællesskab og samarbejde på tværs af mange faggrupper
  • Adgang til Sweco-koncernens globale netværk for sparring og viden
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling gennem ansvar og udfordrende projekter
  • Spændende projekter, hvor du har mulighed for at sætte dit fingeraftryk på Danmarks infrastruktur og skabe veje, der fører os ind i fremtiden

Sådan kommer du videre
Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, så kontakt gerne, Rekrutteringspartner, Kris Cronberg på kris.cronberg@sweco.dk eller på tlf. 43484500.

Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 21. april 2024. Du behøver kun at sende dit CV.

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link