0 af 0 for ""

Sweco søger erfarne bygherrerådgivere

Ansøgningsfrist

2024-01-28

Jobtitel

Bygherrerådgiver

Lokation

København

Sweco har sat fokus på eksisterende byggeri og ønsker at hjælpe vores kunder med at udvikle deres ejendomme. Vi er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed og sammen med vores kunder skaber vi løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Om at være bygherrerådgiver / Kundens ønsker – idéudvikling – Bred opgaveportefølje

Private bygherrer vil blive dine primære kunder, hvor du skal rådgive dem i forbindelse med investering, udvikling og gennemførelse af projekter.

Sammen med dine kollegaer i Sweco finder I de rigtige løsninger, og du sikrer at kunden får den bedste sparring og den bedste support fra start til slut i byggeriets faser.

Du vil derfor spille en væsentlig rolle i at udvikle langvarige og tillidsbaserede kunderelationer, da du bliver kundens tætteste samarbejdspartner og bygherrerådgiver.

Dine spændende ansvarsområder

 • At afdække kundens ønsker – den indledende strategi og business case
 • At sikre at kundens projekt belyses fra alle sider – idé og udvikling af projektet til udarbejdelse af byggeprogrammer, udbudsstrategier og ejendomsstrategier
 • At sikre de bedste bæredygtige løsninger – projektering der understøtter bæredygtig udvikling
 • At sikre den rette bygherrerådgivning til kunden i alle faser – kontrahering, projektering, udførelse

25% af din tid vil du være til møde med kunden eller på projektet og 75% på procesorienterede opgaver på kontoret.

Du motiveres af samarbejdet med og formidling overfor kunden af forskelligartede kollegaer, som alle har en høj faglighed indenfor deres felt.

Ud over dine nærmeste kollegaer i afdelingen, vil du dagligt have kontakt med Swecos arkitekter og ingeniører med speciale indenfor bæredygtighed, miljø, installationer, energi, brand etc.

Om at lykkes i jobbet / Klar kommunikation – viden om byggeriets faser – eftertragtet holdspiller

Succesen i denne stilling defineres af at være konstruktiv og engageret sparringspartner, som klart og tydeligt kommunikerer ønsker, krav og mulige løsninger der tilgodeser kundens behov.

Som person er du blandt andet kendt for

 • At have god positiv energi, som gør dig til en eftertragtet holdspiller og samarbejdspartner
 • At tænke løsninger og muligheder på udfordringer og opgaver samt en stærk prioriteringsevne
 • At have et godt opsøgende drive, der følger opgaven helt til dørs
 • At forstå og udfordre dine kunder med proaktiv og kompetent rådgivning

På den korte bane lykkes du i stillingen

 • Når du har fået en forståelse for din første kundes ønsker
 • Når du aktivt har opsøgt og anvendt dine kollegaers specialistviden for at løse kundens problem

På den lange bane lykkes du i stillingen

Når du er kundens foretrukne sparrings- og samarbejdspartner. Når du aktivt bidrager til udviklingen af afdelingsopgaverne- og kundeportefølje.

Du er formentlig uddannet arkitekt, ingeniør, bygningskonstruktør eller anden relevant uddannelse. Du har gennem tidligere jobs opnået solid erfaring indenfor byggeri og bygherrerådgivning og er derfor velbevandret i byggeriets faser og mekanismer.

Om teamet – Teknisk bygherrerådgivning

Teknisk bygherrerådgivning er et team i udvikling og lige nu er vi 6 bygherrerådgivere med forskelligt erfaringsniveau og brede kompetencer. Vi er en del af forretningsområdet Eksisterende byggeri og Drift, der også består af andre teams, hhv. Commissioning, Strategi, bæredygtighed & Energi samt Driftsherrerådgivning. Vi er ca. 40 kollegaer, der understøtter kundernes eksisterende bygninger fra strategi til drift. Herunder har vi også projekterende kollegaer i andre teams.

Afdelingen dyrker teamånden. Vi har et stærkt fagligt fællesskab med bred faglig spændvidde, hvor erfarings- og vidensdeling er i fokus.

Dine nærmeste kollegaer i teamet har uddannelse som bygningskonstruktør, ingeniører og arkitekter.

Om Anders din nye leder / Begejstring – tillid – holdindsats – faglighed

Som leder vil jeg give dig plads til, at du varetager dine opgaver med ansvarlighed. Jeg vil kunne give dig faglig sparring, da jeg selv har opgaver og erfaring som bygherrerådgiver.
Jeg drives af begejstring for faget og tillid til at vi sammen leverer den bedste rådgivning for vores kunder og udvikling af mine medarbejdere.

Hvad kan vi tilbyde

Du bliver en del af en helt særlig atmosfære og familie, der hver dag engageret arbejder for vores kunder i et velfungerende team.

Vi tilbyder:

 • Fleksibilitet i planlægningen af dine opgaver – det betyder for eksempel, at du har mulighed for at arbejde hjemmefra
 • Fri parkering i vores p-kælder og elevator lige til din kontorplads
 • Fysioterapi og massage – hvis det har interesse
 • Sundhedssikring – børn er dækket automatisk
 • Flexordning – hvis du skulle arbejde mange timer

Kan du se dig selv som en del af Sweco

Vi glæder os til at læse din ansøgning og CV, Så skynd dig at sende det til os via nedenstående link. Vi holder samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 28. januar 2024.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte Chef for Teknisk Bygherrerådgivning, Anders Villumsen på mail: anders.villumsen@sweco.dk eller tlf. nr.: 5372 1601.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link