0 af 0 for ""

Sweco søger erfarne biologer til hele landet

Ansøgningsfrist

2023-12-03

Jobtitel

Biolog

Lokation

Hele landet

I Sweco rådgiver vi vores kunder om biodiversitet i byggeri og anlæg. Vi hjælper bl.a. med at udvikle og implementere biodiversitetsstrategier og –planer, og samarbejder med vores kolleger på tværs af fagligheder om biodiversitetsbevarelsesinitiativer.

Lige nu søger vi passionerede og engagerede biologer til vores kontorer tværs af hele landet. I rollen bliver du en del af et stort team af biologer og miljøfolk, som har stor viden og ekspertise indenfor biodiversitetsbevarelse og -genopretning.

Om dig:
Succesen i denne stilling defineres af at være konstruktiv og engageret i tilgangen til opgaver, dygtig til at eksekvere både selvstændigt og som del af et team, gode kommunikationsevner, lysten til at samarbejde på tværs af fagligheder og dyrke varierende opgaver.

Du er desuden kendt for at have god positiv energi, som gør dig til en eftertragtet holdspiller og samarbejdspartner. Derudover tænker du i løsninger og muligheder på udfordringer og opgaver, har en stærk prioriteringsevne, et godt opsøgende drive og følger dine opgaver helt til dørs.

Ansvarsområder:

  • Udvikling og implementering af biodiversitetsstrategier og -planer
  • Overvågning af biodiversitetstrends og rapportering til relevante interessenter
  • Samarbejde med interne og eksterne partnere for at fremme biodiversitetsbevarelsesinitiativer
  • Udføre feltarbejde og dataanalyse for at vurdere effektiviteten af biodiversitetsbevarelsesprojekter

Kvalifikationer:

  • En bachelorgrad i biologi, økologi eller et beslægtet felt med min. 5 års erfaring
  • Erfaring med biodiversitetsbevarelse eller relaterede områder
  • Stærke analytiske færdigheder og erfaring med dataanalyse

Hvis du er passioneret omkring bevarelse af biodiversitet og ønsker at gøre en forskel, opfordrer vi dig til at ansøge. Som rådgiver hos os har du mulighed for at skabe din egen karrierevej, samtidig med at du bidrager til bevarelse af vores planet. Vi glæder os til at høre fra dig

Om Miljø
Du bliver en del af vores miljøafdeling, der er en afdeling i stor udvikling. Vi er 80 rådgivere med forskelligt erfaringsniveau og faglige baggrunde – alle med passion for natur og miljøområdet og for at sikre miljøet i vores fremtid.

Du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab, der dyrker teamånden og hvor erfarings- og videndeling er i fokus. Vi hjælper hinanden, tonen er uformel og det sociale har høj prioritet. Der er blandt andet fælles morgenmad og fredagsbarer, der giver god mulighed for at netværke og spare med dine kolleger.

Kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, så kontakt ChefLouise Skytte Clausen på louiseskytte.clausen@sweco.dk eller på 2476 7204. Brug linket til at sende os dit CV og andre relevante dokumenter hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 21.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap