0 af 0 for ""

Sweco søger en konstruktions-fagprojektleder

Ansøgningsfrist

2021-10-01

Jobtitel

Konstruktionsingeniør/fagprojektleder

Lokation

København

Comentor søger på vegne af Sweco:

Fagprojektleder til markedsledende rådgivningsvirksomhed

Som rådgivningsvirksomhed kender Sweco vigtigheden af, at deres medarbejdere har stærke faglige kompetencer og dyb forståelse for kundernes forretning – og det er en indlejret del af Swecos værdigrundlag. Der er en dyb bevidsthed om, at medarbejderne er fundamentet for at fungere som engagerede samarbejdspartnere og for værdiskabelsen hos kunderne i rådgivningsopgaver og udviklingsprojekter. På den baggrund søger vi nu endnu en fagprojektleder til Swecos konstruktionsteam.

Kan du sikre højt fagligt niveau i alle faser af projekterne?
Som fagprojektleder får du ansvar for den faglige ledelse af hele konstruktionsleverancen i komplekse projekter. Du får derfor tæt dialog med både kollegaer, samarbejdspartnere og kunder – med fokus på at sikre kommunikation og fremdrift i alle faser af projekterne. Ligeledes skal du sikre, at arbejdet med konstruktionerne er koordineret i forhold til de øvrige ingeniørdiscipliner som f.eks. el, vvs, kloak og ventilation, ligesom du får budgetansvar for dine leverancer i projekterne. Dine primære opgaver er:

  • Ledelse af egne opgaver og projekter, herunder estimere tidsplan og koordinere eget projektteam bestående af ingeniører og konstruktører
  • Kontinuerligt sikre konstruktionsprioritering og opfølgning på økonomi, tidsplan og opgaveløsning, samt varetage kommunikation omkring ændringer og fremdrift til kunder, kollegaer og ledelse
  • Sikre overblik samt fælles fokus i tæt dialog med Swecos andre fagområder og håndtere afledt sparring med kunderne
  • Deltage i projekteringsmøder med samarbejdspartnere og bygherrer
  • Selv udføre beregninger og dokumentation for udvalgte dele af dine projekter

For at opnå succes i stillingen, forventer vi, at du er en tydelig rollemodel; både fagligt og personligt. Du vil derfor blive målt på din evne til at sikre sund økonomi i projekterne, men i lige så høj grad dit blik for at bringe egne og andres kompetencer i spil på den mest optimale måde og derved bidrage til både kundetilfredshed og trivsel i afdelingen.

Kommerciel forståelse og dyb fagteknisk viden
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som civil- eller diplomingeniør og minimum fem års erfaring, gerne fra elementbyggeri hos en rådgivervirksomhed. Alternativt har du høstet din erfaring med projektering hos en entreprenørvirksomhed. Summen af din erfaring har givet dig en dyb, fagteknisk indsigt samt stor fortrolighed med projektledelse, så du i rollen som fagprojektleder kan lede komplekse projekter med stort overblik og stærk struktur.

Du er kendt og anerkendt for din kommercielle forståelse og for din evne til at indgå i professionel dialog med kunder og kollegaer i andre fagområder. Desuden er du kendetegnet ved din gennemslagskraft og ikke mindst din evne til at formidle og sikre et højt fagligt niveau. Du har stærke people skills, og du kender vigtigheden af at kunne balancere mellem diplomatisk og pragmatisk kommunikation og derigennem holde fokus på både interne og eksterne interesser, opgavefremdrift og kundepleje.

Højt engagement og gode udviklingsmuligheder 
Du bliver en del af et team med en stærk kultur og fælles engagement til at skabe succes for både Sweco og for kunderne. Sweco er dedikerede til at udvikle interne kompetencer, og du vil derfor opleve, at der kontinuerligt fokuseres på medarbejderudvikling og tæt sparring om opgaverne.

Stillingen som fagprojektleder er en unik mulighed for at sætte dit præg – på bybilledet såvel som på virksomhedens fortsatte udvikling. Du får et stort ansvar og en høj grad af frihed, og du vil opleve stor opbakning til dine opgaver samt adgang til sparring og viden på højt niveau.

Arbejdssted: København S – med mulighed for hjemmearbejde

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.