0 af 0 for ""

Sweco søger en fagligt velfunderet Fagprojektleder

Ansøgningsfrist

2023-03-12

Jobtitel

Fagprojektleder, Konstruktioner

Lokation

København

Har du lyst til at arbejde med Fagprojektledelse og blive en del af vores division Byg, så er du måske vores næste kollega.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for Byggeri – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

“I Konstruktionsteamet stiller vi høje krav til os selv og hinanden og nysgerrighed er en vigtig del i forsat at rykke os til højere niveauer, hvor vi kan løse nogle af Danmark måske mest udfordrende og spændende konstruktionsprojekter.” fortæller Teamleder for Byggeri Jonas Hemmeth Christoffersen

Vi søger en Fagprojektleder til Konstruktionsteamet

Lige nu søger vi en skarp Fagprojektleder til at blive en del af vores Konstruktionsteam, der er en del af vores division BYG, hvor vi skaber attraktive og velfungerende byggerier, der er sunde og trygge at bo og opholde sig i. Ligeledes sikrer vi, at byggeriet er gennemtænkt i forhold til indeklima, dagslys, akustik, bæredygtighed, tekniske installationer og brandforhold samt den efterfølgende bygningsdrift. Som førende inden for integreret rådgivning arbejder vi tæt sammen med vores arkitekter på både offentlige og private byggerier.

Du bliver en del af konstruktionsteamet i Ørestaden hvor vi i dag sider 25 medarbejdere. Det faglige niveau er højt i vores team, og sparring med de øvrige KON-afdelinger i landet giver os endnu flere kræfter. Du vil blive en del af et socialt miljø – hvor den uformelle og ligefremme tone præger teamet og arbejdskulturen.

Dine arbejdsopgaver

Som Fagprojektleder vil du blive ansvarlig for:

– At sikre at arbejdet med konstruktioner er koordineret i forhold til de øvrige ingeniøsdiscipliner som f.eks. el, vvs, kloak og ventilation

– På konstruktionssiden at deltage i projekteringsmøder med samarbejdspartnere og ombygningsprojekter

– Opgaveløsning med teknisk indsigt

– Du tager en høj grad af ansvar for dine projekter og opgaver og dit engagement smitter af på dit team. Du har en struktureret tilgang til projekterne, og du evner at udnytte og bringe den faglige viden ind i designfasen.

Om dig

Er du certificeret statiker eller har en interesse for at blive certificeret statiker iht. BR18, så er det et ekstra plus. Da der er meget kommunikation i jobbet (dialog med kunder og samarbejdspartnere, noter til tegninger, arbejdsbeskrivelser m.m.) er det vigtigt, at du formulerer dig klart og præcist i skrift og tale.

Derudover forestiller vi os, at du:

– Du er uddannet konstruktionsingeniør

– Solid erfaring, gerne +7 år inden for projektering af bærende konstruktioner

– Du har erfaring med – eller mod på at få – den overordnede faglige ledelse af større projekter inden for bærende konstruktioner i forbindelse med nybyggeri og ombygningsprojekter. 

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 12. marts 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte teamleder Jonas Hemmeth Christoffersen på mail: jonashemmeth.christoffersen@sweco.dk eller tlf. nr.: 53721586.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap