0 af 0 for ""

Sweco søger en fagligt velfunderet Fagprojektleder inden for Konstruktion, til vores kontor i København

Ansøgningsfrist

2022-11-30

Jobtitel

Fagprojektleder, konstruktioner

Lokation

København

Er du fagligt stærk inden for bærende konstruktioner og har du lyst til at få det faglige ansvar for dit eget projekt og projektteam? Så kan du meget vel være vores nye fagprojektleder i vores afdeling for bærende konstruktioner.

Du vil blive ‘det faglige fyrtårn’, der både sikrer den faglige ledelse af dit projektteam, og at dine projekter kommer godt og sikkert i mål. For os er det allervigtigste, at vi leverer det projekt kunden efterspørger og du får således ansvar for hele konstruktionsleverancen samt fremdriften undervejs, dialogen udadtil med kunder og samarbejdspartnere, budgetansvar, fremdrift af konstruktionsprioriteringen m.m.

Du er fagligt stærk med fokus på samarbejde
Du bliver en del af konstruktionsteamet i Ørestaden hvor vi i dag sider 26 medarbejdere. Det faglige niveau er højt i vores team, og sparring med de øvrige KON-afdelinger i landet giver os endnu flere kræfter. Du vil blive en del af et socialt miljø – hvor den uformelle og ligefremme tone præger teamet og arbejdskulturen.

Dit arbejde indebærer også at sikre, at arbejdet med konstruktionerne er koordineret i forhold til de øvrige ingeniørdiscipliner som f.eks. el, vvs, kloak og ventilation. Ligeledes er det dig, der på konstruktionssiden deltager i projekteringsmøder med samarbejdspartnere og bygherrer.

Du er fagligt velfunderet, og har erfaring med projektering af bærende konstruktioner
Du er uddannet konstruktionsingeniør med +7 års erfaring indenfor projektering af bærende konstruktioner. Du har erfaring med – eller mod på at få – den overordnede faglige ledelse af større projekter inden for bærende konstruktioner i forbindelse med nybyggeri og ombygningsprojekter.

Er du certificeret statiker eller har en interesse for at blive certificeret statiker iht. BR18, så er det et ekstra plus. Da der er meget kommunikation i jobbet (dialog med kunder og samarbejdspartnere, noter til tegninger, arbejdsbeskrivelser m.m.) er det vigtigt, at du formulerer dig klart og præcist i skrift og tale.

Du tager en høj grad af ansvar for dine projekter og opgaver og dit engagement smitter af på dit team. Du har en struktureret tilgang til projekterne, og du evner at udnytte og bringe den tværfaglige viden ind i designfasen.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu, og sørger for at alt hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger, til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Sådan kommer du videre
Kontakt Teamleder Jonas Hemmeth Christoffersen på jonashemmeth.christoffersen@sweco.dk hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter senest den 30.11.2022.

Samtaler vil blive afholdt løbende, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Transforming Society Together
Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Vores rådgivning spænder vidt – fra udvikling af byer, bygninger og grønne områder til effektive og miljørigtige transportløsninger samt store vand- og energiprojekter.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap