0 af 0 for ""

Sweco søger en erfaren teknisk bygherrerådgiver

Ansøgningsfrist

2022-11-20

Jobtitel

Bygherrerådgivning, ingeniør, bygningskonstruktør

Lokation

København

Har du arbejdet med teknisk bygherrerådgivning og er du på udkig efter din næste faglige udfordring? Eller kunne du tænke dig at skifte spor og blive en del af et af landets stærkeste område for eksisterende byggeri og drift? Så er her en unik mulighed for at arbejde på spændende projekter i et stærkt fagligt og multidisciplinært miljø!

Vi søger en teknisk bygherrerådgiver, som vil blive ansvarlig for at rådgive private og offentlige bygherrer i forbindelse med investering, udvikling og gennemførelse af forskelligartede projekter, hvor det er afgørende at du har en teknisk ballast.

Dine ansvarsområder som bygherrens tætteste samarbejdspartner og tekniske rådgiver

Vi oplever en stor tilgang af projekter og vores opgaveportefølje spænder bredt – fra domicilbyggerier til boliger, industri m.m. Du vil komme til at arbejde for både pensionskasser, fonde, private og offentlige bygherrer; de fleste med baggrund i langvarige kundeforhold.

Som teknisk bygherrerådgiver i Sweco vil du have tæt dialog med en bred vifte af specialister, samt erfarne kollegaer i forretningsområdet Eksisterende byggeri & Drift. Vores faglige bredde og dybde sikrer, at vores kunder får den bedst mulige sparring, og du den bedste support, i alle faser og typer af projekter. Organisationen er flad, og viljen til samarbejde høj.

Din profil og dine kompetencer

Du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller har anden relevant uddannelse, har erfaring indenfor byggeri og bygherrerådgivning med teknisk fokus, og samtidig er du velbevandret i byggeriets faser og mekanismer. Du kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket.

Rådgivningen med teknisk fokus strækker sig fra den indledende strategi, idé og udvikling af projekter til rådgivning i forbindelse med kontrahering, projektering og gennemførelse, og rådgivning i den efterfølgende drift af ejendomme. Især projektudvikling og developere, samt teknisk due diligence i transaktioner, og længerevarende, tungere bygherrerådgivningsopgaver med stærkt teknisk fokus er strategisk fokus for teamet.

Du formår at sætte dig i kundens sted, så du kan afdække ønsker og behov bedst muligt, men samtidig også stille de rette spørgsmål og udfordre kunden, så du sikrer at projektet belyses fra alle sider. Du er udadvendt og kommunikerer sikkert med alle projektets deltagere på alle niveauer.

Bliv en del af Swecos enhed for strategiske rådgivning

Teknisk bygherrerådgivning som er en del af Strategisk Rådgivning under Eksisterende byggeri & Drift, er en central del af Swecos strategi og et område i udvikling. I Teknisk Bygherrerådgivning kommer du til at få berøring med alle dele af forretningsområdet. 120 kollegaer; 80 i Ørestad og 40 i Vest fordelt i Aalborg, Aarhus, Kolding og Odense.

Du vil indgå i et stærkt fagligt fællesskab med bred faglig spændvidde, hvor erfarings- og vidensdeling er i fokus. En afdeling der samarbejder og supplerer hinanden godt, tonen er uformel, og det sociale har høj prioritet. Stillingen er til Swecos hovedkontor i Ørestad.

Sådan kommer du videre
Kontakt Anders Villumsen på anders.villumsen@sweco.dk eller 5372 1601, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter senest den 20.11.2022.

Samtaler vil blive afholdt løbende, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Transforming Society Together
Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Vores rådgivning spænder vidt – fra udvikling af byer, bygninger og grønne områder til effektive og miljørigtige transportløsninger samt store vand- og energiprojekter.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap