0 af 0 for ""

Sweco søger byggeledere til hele landet

Ansøgningsfrist

2024-04-14

Jobtitel

Byggeleder

Lokation

Hele landet

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du får mulighed for at arbejde på spændende byggeprojekter? Så er du måske en af vores nye byggeledere! Vi søger nemlig lige nu kollegaer på tværs af landet.

Professionel byggeledelse

Vi har travlt i vores byggeledelsesteams, og der er udsigt til endnu flere nye, spændende opgaver. Som byggeleder bliver du overordnet set en del af en stor afdeling for Byggeledelse, Arbejdsmiljø og Bygherrerådgivning.

Du bliver en del af et af vores tre byggeledelsesteams og bliver en del af et stærkt og fagligt landsdækkende netværk. I kraft af afdelingsfællesskabet mellem fagområderne byggeledelse, arbejdsmiljø og bygherrerådgivning får du god mulighed for en bred faglig sparring blandt alle dine kolleger i afdelingen.

Vi sætter udvikling af den enkelte højt og har vores egen Sweco projektlederuddannelse og løbende kurser så vi holder os skarpe.

Vi søger byggeledere på tværs af hele landet og dit ansættelsessted bliver på et af vores 13 kontorer i Danmark, men du vil til dagligt oftest sidde på den eller de byggepladser, som du er tilknyttet afhængigt af dine opgaver.

Om dig

Du har skarpe samarbejds- og kommunikationsevner, som du forstår at gøre brug af over for både medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Derfor skal du trives godt i en udadvendt rolle og være god til at samarbejde og kommunikere med forskellige interessenter. Du finder glæde i at arbejde i et kommercielt tænkende miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi også værner om hinanden.

Derudover forestiller vi os, at du er uddannet ingeniør eller bygningskonstruktør og har minimum 5 års erfaring inden for feltet. Der lægges særlig vægt på erfaring fra større byggesager samt en alsidig portefølje af håndterede opgaver.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Sådan kommer du videre
Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, så kontakt gerne Jesper Guldberg på jesper.guldberg@sweco.dk eller på tlf. 42821272. Så skynd dig at sende os dit CV og andre relevante dokumenter på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 14. april 2024.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link