0 af 0 for ""

Sweco Energi søger en fagchef med drive indenfor fjernvarme

Ansøgningsfrist

2024-06-16

Jobtitel

Fagchef

Lokation

Hele landet

Har du lyst til at arbejde med den grønne omstilling og være med til at forme Sweco’s hastigt voksende energiforretning? Så er du måske vores næste kollega.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for en bred pallette af energiinfrastruktur – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

“I Sweco har vi et godt fundament indenfor energi. Vi er den største rådgiver i Europa, men vi er stadig ambitiøse i vores fortsatte vækst og gror støt. Vi er i en spændende fase hvor vi er et stærkt navn, men du kan komme ind og sætte dit aftryk på afdelingen og være med til at sætte retningen indenfor dit fagspor. Som leder vægter jeg at man i denne rolle tager de faglige tøjler og eksekverer på vores eksisterende og kommende fjernvarmeprojekter. Derudover er du løsningsorienteret og skubber på vores tekniske udvikling, så bl.a. mulighederne indenfor digitalisering, og 4. og 5. generations fjernvarme kan forfølges i endnu højere grad” fortæller din nye leder Rasmus Bjergegaard.

Vi søger en fagchef til at styre og hjælpe med at udvikle vores fjernvarmeprojekter

Sweco Energi søger en fagligt stærk profil der kan være med til at drive vores fagspor indenfor fjernvarme. I denne rolle får du en stor indflydelse på områdets faglige udvikling over de kommende år.

I Sweco lægger vi vægt på at være bredt og lokalt til stede i Danmark, og har kontorer i de fleste større byer. Den konkrete stilling kan bestrides fra hvert af disse kontorer, dog sidder de fleste af vores energikollegaer i enten Ørestad, Birkerød, Kolding eller Aarhus.

Udover vores tilstedeværelse i Danmark, trækker vi også på vores kollegaer i resten af Europa for faglig sparring på fjernvarmeområdet og i projekteksekveringen, og ligeledes vil der være mulighed for at være del af internationale projekter, hvis det har interesse.

Dine arbejdsopgaver

Som fagchef indenfor fjernvarme er du ansvarlig for:

  • Rådgive bygherre og sørge for at vi kører sunde og fagligt stærke projekter godt i land.
  • Fagledelse på udarbejdelse af udbudsmateriale – i samarbejde med øvrige fagdiscipliner på tværfaglige fjernvarmeprojekter herunder f.eks. bæredygtighed – og foretage kvalitative vurderinger og indstillinger til bygherre på modtagne bud.
  • Tilsikre en grundig overdragelse af projekter fra energiplanlægningsfasen og senere videreoverdragelse til byggeledelse, og senere projektopfølgning ifm. udførelse, med mulighed for fagtilsyn.
  • Understøtte den faglige udvikling af yngre kollegaer og tilsikre at de leverer projekter til rette kvalitet gennem mentoring, afklaring af kriterier for succes, forbedring af processer og gennem kvalitetssikring
  • Bidrage til afdelingens faglige udvikling og adaption af nye designprincipper og kompetencer, herunder også udvikling, indkøb og implementering af nye digitale værktøjer.

Derudover med mulighed for at varetage den overordnede projektledelse.

Om dig

Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har en relevant uddannelse som fx maskinmester eller ingeniør.
  • Har solid erfaring (>7år) med enten ledningsanlæg, produktionsanlæg, pumpestationer eller energiplanlægning indenfor fjernvarme og sektorkobling
  • Har passion for fjernvarme og drive for at udvikle dit fagområde – for dig selv og andre
  • Gerne vil ind i et miljø hvor der er et stærkt supportsystem, men også er rum til at du kan sætte dit præg på afdelingen

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os dit CV og andre relevante dokumenter på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 16.06

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte teamchef Rasmus Bjergegaard mail: rasmus.bjergegaard@sweco.dk eller tlf. nr.: 42 82 10 39.

Transforming Society Together
Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link