0 af 0 for ""

Sweco Architects søger fremtrædende og relationsskabende markedschef til større transformationsprojekter

Ansøgningsfrist

2021-09-01

Jobtitel

Arkitektur

Lokation

København

Har du forståelse for at transformere eksisterende bygninger og bymiljøer med blik for bæredygtighed og den arkitektoniske kulturarv, og kan du skabe relationer hos både eksisterende og nye kunder? Til vores kontor i København søger Sweco Architects en faglig ambassadør og markedschef til at videreudvikle vækstområdet Transformation.

Transformation handler om at skabe nye formål og nyt liv i eksisterende rammer.

I Sweco Architects har vi gennem flere år opbygget en markant afdeling med ca. 20 medarbejdere, der står bag transformationer og revitaliseringer af en lang række bygninger og bymiljøer over hele Danmark.

Det gælder eksempelvis Postgården på Købmagergade, som vi har udviklet fra lukket postgård til et levende hus med butikker og erhverv, transformationen af Rød Lagerbygning i Carlsberg Byen til et moderne kontordomicil, renoveringen og revitaliseringen af Irmakarréen på indre Nørrebro i København.

Derudover, kan vi også nævne projekter som Regina-bygningen i Aarhus, et nedlagt hotel, biograf og butiksarkade og som efter en omfattende transformation nu danner rammerne for butikker, kontorer, et fitnesscenter, en café og er hjem for ca. 100 mennesker centralt i byen. I Aarhus på Willemoesgade har vores arkitekter og ingeniører også stået bag transformationen af det tidligere fabriks- og lagerkompleks til et moderne kontormiljø, hvor der dagligt sidder 180 Sweco-medarbejdere.

Du får en bred kontaktflade, spændende projekter og du bliver en del af at et dynamisk team, der lægger vægt på førsteklasses samarbejde

I Sweco Architects ser vi Transformation som et strategisk vigtigt indsatsområde med et stort vækstpotentiale, der bl.a. er drevet af stigende fokus på det bæredygtige byggeri samt at omdanne eksisterende bygninger til nye eller forbedrede formål. Og samtidig er vi en vigtig faglig bidragsyder til bevaringen af den danske arkitektoniske arv, der har stor kulturel og samfundsmæssig værdi.

Derfor søger vi nu en markedschef, der kan løfte vores salgs- og netværksarbejde og drive kommende markedsstrategier og forretningsudvikling.

Med reference til afdelingsdirektøren og i tæt samarbejde med lederne i afdelingen bliver det din opgave at eksekvere planer for markedstiltag og kunderelationer, der yderligere styrker vores position og synlighed i markedet – primært inden for det private segment.

Som en aktiv del af ledergruppen i Sweco Architects Øst bliver du inputs giver til det strategiske arbejde for afdelingen, der skal bidrage til at realisere vores langsigtede ambitioner. Du spiller desuden en vigtig del i tilbudsarbejdet og udviklingen af nye tilbudsstrategier, der sikrer, at projekterne har en god økonomi for både kunderne og Sweco.

Hos os er kunden i centrum, og det er din opgave at have løbende og tæt kontakt. Du får en aktiv rolle i at arrangere markedsrettede, relationsskabende kundeaktiviteter, -besøg og -workshops, ligesom du er ansvarlig for den kontinuerlige måling og evaluering af kundetilfredsheden.

Engageret, kommunikativ stærk og resultatorienteret

Vi har en forventning om, at du har en uddannelse som arkitekt. Du har indgående markedskendskab og et godt kundenetværk – eller evnerne til at opbygge det hurtigt.

Du er ligeledes vant til at lede forhandlinger og har et solidt kendskab til kontrakter, tilbudsarbejde og aftaleforhold. Salgs- og forhandlingserfaringen inden for transformationsprojekter er en fordel, men ikke et krav. Vigtigst er det, at du er god til at se nye forretningsmuligheder, og at du er ikke bange for at tage et stort ansvar.

Som person er du kommunikativ stærk, vedholdende, engageret og resultatorienteret. Du er god til at opbygge og fastholde de relationer, du skaber, og samarbejde og koordinering på tværs af fagligheder og kundesegmenter falder dig helt naturligt.

Du arbejder struktureret og tænker altid kommercielt med en udpræget grad af forretningsforståelse.

I Sweco arbejder vi tæt sammen med vores 1.100 ingeniørkollegaer i en fælles tilgang og praksis, fordi vi ved, at det sikrer en effektiv og værdiskabende projektstyring. Sammen fungerer vi som én integreret rådgivningsvirksomhed. Du vil derfor indgå i et stærkt fællesskab med bred faglig spændvidde, hvor vi trækker på et stort bagland af specialister inden for mange forskellige ingeniør- og arkitektdiscipliner.

Kompetencer


– Trives med at tage ansvar både selvstændigt og i teamet

– Du er fagligt stærk ambassadør og proaktiv i din tilgang til kunderne og salg

– Arbejder forretningsorienteret og er god til at opbygge og pleje tætte relationer til samarbejdspartnere og kunder

– Er god til at skabe overblik over komplekse projekter og har forståelse for byggeriets forskellige faser

– Har kendskab til transformationsprocesser, økonomiske rammer og stærke kompetencer inden for forhandlingsteknik

– Er empatisk og analytisk og i stand til at sætte dig i kundens sted

– Har gode kommunikationsevner på skrift og i tale

– Har forståelse for værdien af integreret rådgivning og tværfagligt samarbejde


Om vores Transformations team

I vores team for Transformation har vi forståelse for at renovere og transformere eksisterende bygninger og bymiljøer. Vi er eksperter i bygningsforandringer, og vores specialiserede medarbejdere arbejder med udgangspunkt i bygningernes iboende kvaliteter – indgreb sker således altid med respekt for bevaringsværdierne.

På hver eneste opgave analyserer og kortlægger vi nøje den eksisterende bygningsmasse, så vi kan vurdere, hvilke kvaliteter, potentialer og arkitektoniske træk, som vi skal bevare og bygge videre på. Vi anvender de nyeste metoder til bygningsregistrering, hvor vi med 3D scanning får en nøjagtig bygningsmodel af de eksisterende forhold, som gør os i stand til at bygge og ændre på et mere præcist grundlag.

På den måde bevarer vi arkitektur og kulturarv samtidig med, at vi opgraderer fredede og bevaringsværdige bygninger og bymiljøer til en nutidig standard.

Læs mere om vores projekter her: https://www.sweco.dk/ydelser/sweco-architects/transformation/

Om os

Vores medarbejdere er vores stærkeste kort. Vi sætter hver gang det bedste hold, således, at vi supplerer og styrker hinanden i projektarbejdet og bringer den enkeltes ekspertise i spil, for at sikre kvalitet og værdi. Vi vægter dialog, vidensdeling og en god og tæt kommunikation meget højt. Vi sætter os i førersædet og stræber efter altid at være tæt på vores kunder og bygherrer i hele processen, så vi sikrer at gode løsninger føres helt til ende. Vi vægter det sociale fællesskab højt og har en stærk tradition for fælles arrangementer – både fagligt og festligt.

Sweco Architects er en af Danmarks største arkitektvirksomheder med over 300 ansatte og mere end 35 års erfaring indenfor arkitektur og byggeri. Vi er en del af Sweco Danmark og sammen fungerer vi som én multidisciplinær rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Sådan søger du stillingen

Du kan kontakte Mick Schou Rasmussen på telefon: +45 53721527, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 1. september 2021. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.