0 af 0 for ""

Svagstrømsingeniør til spændende opgaver inden for el og sikring

Ansøgningsfrist

2023-03-12

Jobtitel

Svagstrømsingeniør, el og sikring

Lokation

København

Har du lyst til at arbejde med Telekommunikation og Sikringsanlæg og blive en del af vores division Byg, så er du måske vores næste kollega.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for både anlæg og infrastruktur – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

”Vi er en samlet enhed af dygtige eksperter med EL og elektronikbaggrund som er samlet i et team hvor det er en naturlig del af hverdagen at være nysgerrig og udforske nyheder indenfor teknisk innovation sammen. Så hvis du er lidt nørdet i din tankegang indenfor elektronik, telekommunikation og Sikringsløsninger vil du passe perfekt ind i teamet” fortæller din nye leder Carsten Werner Lund.

Vi søger en Svagstrømsingeniør

Lige nu søger vi en skarp Svagstrømsingeniør til at blive en del af vores Tele & Sikringsgruppe, hvor vi arbejder meget bredt inden for områderne tele, sikring og Health Care.

I teamet løser vi opgaver inden for telekommunikation, it-installationer, hospitalsinstallationer & Pharma, sikringsanlæg (ITV, AIA, ADK og ABA), AV-installationer og CTS/BMS. En stigende tilgang af opgaver bevirker at vi har behov for endnu en fagligt dygtig kollega til teamet.

Som ingeniør og specialist inden for Sikringsområdet, får du et tæt samarbejde med de øvrige kolleger i afdelingen, der er involveret i mange spændende opgaver inden for byggeri og installationer. Derudover arbejder vi også tæt sammen med øvrige markedsområder på tværs af hele Sweco Danmark.

Dine arbejdsopgaver

Som Svagstrømsingeniør vil du blandt andet blive ansvarlig for:

  • At udarbejde beskrivelser af sikringsanlæg og tekniske beskrivelser
  • At projektere alle former for sikringsanlæg og øvrige tekniske anlæg herunder bl.a. DAS-anlæg, CTS-anlæg samt kommunikations- og styringsanlæg

Du kommer til at arbejde i en afdeling, der er i vækst og får mulighed for at være med til at præge vores forretning. Opgaverne er spændende og afvekslende, og der er gode muligheder for udvikling, både fagligt og personligt.

Om dig

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Er uddannet elektroingeniør, elektroniktekniker, maskinmester eller lignende der giver dig den rigtige ballast til at løfte opgaverne
  • Har erfaring inden for sikringsområdet, og erfaring med at lede og gennemføre el-faglige projekter samt en lyst til at arbejde med projektledelse og projektering
  • Er glad for nye tekniske udfordringer og hylder princippet om at få frihed under ansvar
  • Er logisk og systematisk i din tilgang til dine opgaver

Du skal være opmærksom på, at da vi er certificeret sikringsrådgiver (jf. specifikation fra F&P og Sikkerhedsbranchen) vil du inden evt. tilbud om ansættelse blive bedt om at fremvise straffeattest.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 12. marts 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte teamleder Carsten Werner Lund på mail: carstenwerner.lund@sweco.dk.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Carsten Werner Lund

Teamleder / Tele & Sikring / EL-installationer / BMS/CTS

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap