0 af 0 for ""

Svagstrømsingeniør/sikrings-ingeniør til komplekst og spændende pharmaprojekt

Ansøgningsfrist

2022-08-16

Jobtitel

Svagstrømsingeniør/sikringsingeniør, pharma

Lokation

København

I Sweco ser vi ind i en portefølje af store, komplekse byggeprojekter til pharmaindustrien, der er én af Danmarks vigtigste og mest indtjenende industrier, som bidrager til menneskers helbred og livskvalitet over hele verden.

Vores opgave bliver at projektere bygningerne og tilhørende infrastruktur i direkte samarbejde med vores samarbejdspartner NNE, der er specialiseret i pharmaindustrien, og bygherre.

Projekterne er komplekse, og der er mange brugere og grænseflader. Vi løser opgaverne i integreret rådgivning og har samlet alle specialistkompetencer i et stærkt fælles og fagligt miljø. Du får derfor mulighed for at samarbejde tæt sammen med både dine arkitekt- og ingeniørkollegaer i Sweco og med eksterne samarbejdspartnere, brugere og bygherre.

Vi har igennem mange år løbende designet byggerier til pharmaindustrien og løst specialist- og bygningsinstallationsprojekter for aktører inden for industrien. Hertil har vi de seneste ti år været rådgivende ingeniører på kvalitetsfondsprojekter som DNV-Gødstrup, Nordfløjen på Rigshospitalet og senest AUH Forum – viden, som vi bringer i spil til nye projekter i pharmaindustrien.

Spændende og afvekslende opgaver

I denne stilling vil du blive en del af et team, hvor arbejdsformen er baseret på tæt samarbejde på tværs af fagområder, og hvor der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Vi kender hinanden godt på tværs af lokationerne i Sweco Danmark og har et godt kollegaskab, der styrker samarbejdet. Du vil også opleve, hvordan den integrerede rådgivning for alvor er slået igennem, og hvordan der er tæt samarbejde på tværs af hele forretningen.

Du tilknyttes forskellige projektteams, hvor det er din opgave bl.a. at udarbejde beskrivelser af sikringsanlæg, udarbejde tekniske beskrivelser og projektere alle former for sikringsanlæg og øvrige tekniske anlæg herunder bl.a. DAS-anlæg, CTS-anlæg og styringsanlæg.

Opgaverne er spændende og afvekslende, og der er gode muligheder for udvikling, både fagligt og personligt.

Din baggrund

Du er uddannet elektroingeniør, elektroniktekniker, maskinmester eller andet, der giver dig den rigtige faglige ballast til at løfte opgaverne. Du har erfaring inden for sikringsområdet og/eller CTS-området og erfaring med at lede og gennemføre el-faglige projekter samt en lyst til at arbejde med projektledelse og projektering.

Du er en holdspiller og er god til at formulere dig mundtligt og skriftligt – også på engelsk – og er logisk og systematisk i din tilgang til dine opgaver. Du er glad for nye tekniske udfordringer og hylder princippet om at få frihed under ansvar. Du trives blandt erfarne og dygtige kolleger, og det falder dig naturligt at opbygge nye samt vedligeholde eksisterende kunderelationer.

Du skal være opmærksom på, at da vi er certificeret sikringsrådgiver (jf. specifikation fra F&P og Sikkerhedsbranchen) vil du inden evt. tilbud om ansættelse blive bedt om at fremvise straffeattest.

Sådan kommer du videre

Vil du vide mere om stillingen, dens mange muligheder og udfordringer og Sweco som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte teamleder Carsten Werner Lund på tlf.: 2723 6802. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter gerne i dag og senest d. 16. august 2022. Vi holder løbende samtaler.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Carsten Werner Lund

Teamleder / Tele & Sikring / EL-installationer / BMS/CTS

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap