0 af 0 for ""

Sustainability Manager inden for havvind

Ansøgningsfrist

2023-01-08

Jobtitel

Manager, bæredygtighed, vindmølleparker

Lokation

Hele landet

Har du lyst til at arbejde med bæredygtighed og ressource optimering, så kan du blive en del af vores division Infrastruktur, vand og miljø, som vores nye kollega.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for anlæg og infrastruktur – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

“I Sweco er det et must at arbejde med verdensmål og klodens knappe ressourcer. Derfor er det også naturligt at vi inddrager dette i vores udvikling af koncepter og design i udvikling af vind. Vi har samlet mange af vores dygtige eksperter fra forskellige discipliner i store teams, hvor det er blevet en helt naturlig del af hverdagen at udforske nye ideer sammen. Så du kan bidrage med dine egne tanker inden for forskellige området, og inddrager cirkularitet, upcycling, energibesparelse og meget mere,”

-fortæller teamleder Peter Munk.

Infrastruktur, vand og miljø

I divisionen Infrastruktur, vand og miljø er vi cirka 450 kolleger fordelt på afdelinger i København, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg.

Vi dækker alle de klassiske ingeniørdiscipliner indenfor anlæg og infrastruktur som konstruktioner i stål og beton, tilstandsvurderinger, projektering af veje, broer, havne og jernbaner, bygherrerådgivning, byggemodning samt geoteknisk rådgivning på alt fra jernbaner, vindmøllefundamenter, bro- og vejprojekter til erhvervs- og boligbyggeri.

Vi rådgiver i hele processen fra planlægning og detailprojektering, tilsyn og byggeledelse til drift og vedligehold og tilbyder vores kunder de rette kompetencer og ekspertiser til ethvert projekt.

Team

Vi søger en sustainability Manager til at udvikle Swecos projekter med bæredygtighed i vindmølleparker. Vi vil gerne være med at sikre at bæredygtighed bliver en fast del af udviklingen af vindenergi. Vind rummer et enormt teknologisk udviklingspotentiale inden for den grønne omstilling, havvind, marineteknologi, energilagring og Power to X, men selve møllerne, fundamenter og kabler skal også tænkes ind dette potentiale, og vil bidrage til at opbygge ny viden og værdifulde erfaringer, der på sigt skal hjælpe Danmark og resten af verden på rejsen mod klimaneutralitet.

Vi søger over hele landet, og ligegyldigt hvor du vælger at arbejde, er du sikret en hverdag med masser af samarbejde og idéudveksling. På alle lokationer har vi nemlig samlet vores arkitekter, ingeniører, konstruktører og mange andre kloge hoveder i tværfaglige teams.

Dine arbejdsopgaver

Som Projektleder vil du blive ansvarlig for:

– Være på forkant og sætte nye normer og trend

– Analyser og rapporter til kunder

– Deltagelse i møder og stå for afrapportering

– Opgaveløsning med teknisk og økonomisk indsigt

Om dig

Du har skarpe kommunikations- og samarbejdsevner, som du forstår at gøre brug af over for både kunder, samarbejdspartnere og kolleger. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Derudover forestiller vi os, at du:

– Har en uddannelse indenfor området

– Solid og praktiskerfaring med at arbejde i projekter, herunder gerne erfaring fra større projekter i et politisk miljø, men dette er ikke et krav

– Erfaring indenfor rådgiverbranchen – nok til, at du har styr på projekternes forskellige faser og kan spotte eventuelle udfordringer, inden de finder sted.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket forneden. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 8. januar 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte teamleder Peter Munk på mail: peter.munk@sweco.dk eller tlf. nr.: 43 48 45 05.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap