0 af 0 for ""

Studentermedhjælper til Legal

Ansøgningsfrist

2022-12-07

Jobtitel

Studentermedhjælper, Legal

Lokation

København

Er din fremtid at arbejde som juridisk rådgiver i en virksomhed og ønsker du at få indblik i alle aspekter i dét at arbejde i en juridisk funktion i en større virksomhed? Så er det måske dig, der skal være studentermedhjælper i vores Legal afdeling.

Du bliver del af en dynamisk afdeling, der lægger stor vægt på kvalitet, forretningsforståelse og samarbejde

Du bliver en vigtig del af den juridisk funktion, hvor du med reference til vores Head of Legal og i tæt sparring med afdelingens øvrige medarbejdere kommer til at bidrage til den daglige support, vi yder til alle dele af Sweco’s forretning, ligesom du vil blive inddraget i arbejdet med interne strategiske indsatsområder, udvikling og projekter.

De faste hovedopgaver vil især bestå af juriske opgaver særligt inden for hjælp til vores kontraktstyringssystem, entreprise- og udbudsret samt GDPR, der vil tilrettelægges i samråd med de øvrige medarbejdere i vores juriske afdeling. Stillingen er på ca. 12-15 timer ugentligt og dit ansættelsessted vil være på vores hovedkontor i Ørestaden.

I din arbejdsdag vil du understøtte vores arbejdsopgaver:

– Gennemgang og kommentering af kontraktudkast og tilbud

– Opdatering af paradigmer

– Implementering af kontraktstyringssystem og opdatering af interne processer

– Udarbejde undervisningsmateriale

– Juridisk informationssøgning

– Generelt analytiske ad hoc opgaver

Du vil konkret hjælpe vores juridiske afdeling med at holde overblik i en hverdag med mange bolde i luften. Du kommer til at arbejde i et spændende felt, med varierende opgaver på strategisk, taktisk og operationelt niveau.

Om dig

Du læser bac.jur eller HA.jur. på 3. semester eller mere. Du har muligvis allerede erfaring fra en tilsvarende stilling eller virksomhed og besidder en god kommerciel forretningsforståelse.

Du har stærke formidlingsevner, og du kan gøre det komplekse forståeligt og håndgribeligt. Du vil i hverdagen være i kontakt med mange mennesker. Derfor er det vigtigt, at du trives med dette, og at du er imødekommende og engageret i dit samarbejde med andre og er præcis i din kommunikation.

Hos Sweco føler ingen sig hævet over nogen opgave – den som har evnen, har opgaven. Det er derfor vigtigt, at du forstår værdien af alle opgaver, og at du selv uden betænkning tager fat, hvor du kan bidrage.

Du har fokus på resultater og sker der noget uventet i dine opgaver, skaber du dig hurtigt et overblik og handler.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

I Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. I Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Sådan kommer du videre
Kontakt Sara Klougart på sara.klougart@sweco.dk hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter.

Samtaler vil blive afholdt løbende, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Transforming Society Together
Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Vores rådgivning spænder vidt – fra udvikling af byer, bygninger og grønne områder til effektive og miljørigtige transportløsninger samt store vand- og energiprojekter.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

 

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap