0 af 0 for ""

Studentermedhjælper til Divisionsledelsen

Ansøgningsfrist

2022-08-11

Jobtitel

Studentermedhjælper

Lokation

København

Er du detaljeorienteret, ambitiøs og har en naturlig interesse for at arbejde med data? Ønsker du at få indblik i aspekterne i dét at drive en større virksomhed? Så er det måske dig, der skal være studentermedhjælper for vores Finance Manager i Swecos division for Infrastruktur med over 300 medarbejdere.

 Du skal bidrage til vores fortsatte vækstrejse

Du bliver en vigtig support til divisionens Finance Manager og Finance Analyst, men kommer også til at arbejde tæt med den øvrige ledelse. Du kommer til at bidrage til såvel den daglige drift, som til interne strategiske indsatsområder og projekter.

Opgaverne vil primært være månedlige analyser og rapporteringer, men der vil også være alsidige ad-hoc opgaver, som tilrettelægges i samråd med divisionsledelsen.

Stillingen er på 8-12 timer ugentligt og dit ansættelsessted vil være i vores flotte nybyggede hovedkontor i Ørestad lige ved Bella Center Metro st.

Faste opgaver vil bl.a. omhandle:

– Udarbejdelse af performance rapporteringer

– Månedlig ledelsesrapportering

– Opfølgning på strategiske indsatsområder

– Opfølgning på kundetilfredshed

– Generelt analytiske ad hoc-opgaver

Du vil konkret hjælpe divisionsledelsen med at holde overblikket i et arbejdsmiljø med mange bolde i luften. Du kommer til at arbejde i et spændende felt mellem divisionsledelse og linjeledelse, med meget varierende opgaver på taktisk og operationelt niveau. Du kommer ligeledes til at opleve den dynamik, der hersker i en flad organisationsstruktur med mange forskelligartede opgaver.

Om dig

Du er i slutningen af din bachelor- eller skal til at starte din kandidatuddannelse (Gerne f.eks. Cand.Merc.ASC eller lignende). Du har muligvis allerede erfaring fra en tilsvarende stilling eller virksomhed og besidder en god kommerciel forretningsforståelse.

Det er vigtigt, at du har gode Excel- og præsentationskompetencer, så det komplekse gøres forståeligt og håndgribeligt. Som person er du både struktureret, fleksibel og detaljeorienteret.

Hos Sweco føler ingen sig hævet over nogen opgave – den som har evnen, har opgaven. Det er derfor vigtigt, at du forstår værdien af alle opgaver, og at du selv uden betænkning tager fat, hvor du kan bidrage.

Du har fokus på resultater, og sker der noget uventet i dine projekter, skaber du dig hurtigt et overblik og handler.

Sådan kommer du videre
Kontakt Finance Manager, Dennis Holm Nielsen, på mobil +45 53721359, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest den 11. august 2022. Vær venligst opmærksom på at vi løbende indkalder til samtaler, dog tidligst fra 4. august. Opstart hurtigst muligt.

Transforming Society Together
Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.