0 af 0 for ""

Studentermedhjælper / Business Analyst, Sweco Danmark

Ansøgningsfrist

2024-08-04

Jobtitel

Studentermedhjælper

Lokation

København

Er du analytisk, nysgerrig og struktureret? Kan du tænke dig at blive en del af et dynamisk team, hvor vi dagligt arbejder med performance management og ledelsesrapportering? Er du allerede gode venner med Excel og ønsker du at få indblik i aspekterne i dét at drive en større virksomhed?

Hvis ja, så er det måske dig, der skal være en del af teamet i ’Business Finance & Support’ i Swecos divisioner for Eksisterende Byggeri & Specialer og Digital Drift & Forvaltning med over 500 medarbejdere.

Du skal bidrage til vores fortsatte vækstrejse

Du bliver en vigtig support til divisionens Finance Manager og Business Analyst, men kommer også til at arbejde tæt med den øvrige ledelse. Du kommer til at bidrage til såvel den daglige drift, som til interne strategiske indsatsområder og projekter.

Opgaverne vil primært være månedlige analyser og rapporteringer, men der vil også være alsidige ad-hoc opgaver, som tilrettelægges i samråd med divisionsledelsen.

Stillingen er på 12-20 timer ugentligt og dit ansættelsessted vil være i vores hovedkontor i Ørestad lige ved Bella Center Metro st.

Faste opgaver vil bl.a. omhandle:

– Udarbejdelse af performance rapporteringer

– Månedlig ledelsesrapportering

– Opfølgning på strategiske indsatsområder

– Ugentlig opfølgning på performance kriterier

Du vil konkret hjælpe divisionsledelsen med at holde overblikket i et arbejdsmiljø med mange bolde i luften. Du kommer til at arbejde i et spændende felt mellem divisionsledelse og linjeledelse, med meget varierende opgaver på taktisk og operationelt niveau. Du kommer ligeledes til at opleve den dynamik, der hersker i en flad organisationsstruktur med mange forskelligartede opgaver.

Om dig

Du er i slutningen af din bachelor- eller skal til at starte din kandidatuddannelse (f.eks. Cand.Merc. / Cand.Polit eller lignende). Du har muligvis allerede erfaring fra en tilsvarende stilling eller virksomhed og besidder en god kommerciel forretningsforståelse.

Det er vigtigt, at du har gode Excel- og præsentationskompetencer, så det komplekse gøres forståeligt og håndgribeligt. Som person er du både struktureret, udadvendt, fleksibel og detaljeorienteret.

Hos Sweco føler ingen sig hævet over nogen opgave – den som har evnen, har opgaven. Det er derfor vigtigt, at du forstår værdien af alle opgaver, og at du selv uden betænkning tager fat, hvor du kan bidrage. Du har fokus på resultater, og sker der noget uventet i dine opgaver, skaber du dig hurtigt et overblik og handler.

Der er stor åbenhed i vores team, vi hjælper hinanden, også synes vi, at vi er ret sjove!

Sådan kommer du videre

Kontakt Finance Manager, Michael Hansen, på mobil +45 4273 5862, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads.

Brug linket for at sende dit CV (ansøgning ej nødvendig) senest den 4. august 2024.

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre eksperter løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.900 kolleger. I Europa er vi i alt 22.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link