0 af 0 for ""

Studentermedarbejdere til vores supportteam på it-løsninger

Ansøgningsfrist

2022-07-03

Jobtitel

Studentermedhjælper support

Lokation

København

Har du lyst til at være en del af vores sublime supportteam og servicere vores kunder – og har du lyst til at løse udfordringer og bruge din faglige forståelse inden for it, miljøsagsbehandling eller kommunikation til at give vores kunder den bedst mulige oplevelse? Så er det dig, vi søger.

Bliv en del af vores tværgående supportteam
Hos Sweco bliver du en del af Technology Solutions & Services, hvor du får ca. 70 engagerede og kompetente kolleger. Vi er en afdeling bestående af konsulenter, udviklere og supportere, det har specialiseret sig i it-løsninger indenfor drift, affald, miljø og GIS. Vi er funderet i teknologien, og vores vigtigste opgave er at forstå kundernes behov og omsætte deres ønsker til moderne it-udvikling. Det gør vi ved at bringe gennemtænkte, smarte og intuitive softwareløsninger ind i markedet. På den måde bidrager vi til mere bæredygtige byer, bedre klima og renere miljø.

Du bliver en del af vores tværgående supportteam, og dermed vores ansigt udadtil – både mod kunderne og resten af forretningen. Vi har en bred vifte af brugere, lige fra miljøsagsbehandlere til udførende medarbejdere i marken i form af renovatører, rottebekæmpere samt vej- og parkmedarbejdere, alle med forskellige it-baggrunde. Vores mål er at give en god kundeoplevelse, så du skal være god til at kommunikere, gøre tekniske løsninger forståelige og sætte dig ind i brugernes hverdag.

Stillingen vil være på ca. 15 timer om ugen – med mulighed for mere i travle perioder. Arbejdstiderne vil være fleksible, og vi tilgodeser dit skema og eksamensperioder. Du vil få et tæt samarbejde med vores supportkonsulenter og indgå i den daglige supportdrift som en del af vores beredskab.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

  • Håndtere kundehenvendelser i samarbejde med supportkonsulenterne
  • Hjælpe med at tage supporttelefonen på tværs af vores it-løsninger
  • Udbygge vores dokumentation og brugervejledninger/-videoer
  • Bistå i test af vores it-løsninger inden frigivelse af nye versioner
  • Administrative opgaver i forbindelse med kurser mv.

Vores forventninger til dig

Vi er på udkig efter to studentermedarbejdere med gode kommunikationsevner, systematik, struktur og teknisk snilde – og som ikke er bange for at tage fat på forskellige opgaver. Vi ser gerne, at du besidder følgende kvaliteter:

  • Du bliver motiveret af at hjælpe vores brugere og har det rette mindset til at give alle en god brugeroplevelse
  • Du forstår at begå dig kommunikativt med forskellige interessenter
  • Du evner hurtigt og effektivt at sætte dig ind i nye systemer
  • Du skal helst have overstået de to første semestre af en længere videregående uddannelse

Vil du vide mere

Er du interesseret, og vil du vide mere om stillingen og dens mange muligheder og udfordringer, er du velkommen til at kontakte teamleder Lea Taggaard på 2023 7393 eller e-mail lea.taggaard@sweco.dk. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest den 3. juli 2022.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

 

Lea Taggaard

Salgschef og Teamleder, Technology Solutions and Services

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap