0 af 0 for ""

Strategisk stærk Product Owner med gode kommunikative kompetencer

Ansøgningsfrist

2023-05-28

Jobtitel

Product Owner

Lokation

København

Motiveres du af at skabe maksimal værdi i krydsfeltet mellem forretning og teknologi? Vil du bruge din passion og styrker indenfor digital produktudvikling til at videreudvikle og sætte den fremtidige retning for en portefølje af driftskritiske produkter? Vil du arbejde i en dynamisk organisation, hvor vi hver dag hjælper vores kunder med at optimere og effektivisere deres processer via vores målrettede softwareprodukter? Og kan du omsætte forretningsmæssige behov til stærke kundeorienterede løsninger? Så er det dig, vi leder efter.

Produkterne går en spændende fremtid i møde, både med strategiske forandringer på tegnebrættet samt store komplekse behov og krav fra kunder og marked. Det giver nye muligheder for at forny og styrke produkterne. Vi har derfor brug for en erfaren Product Owner til at løfte både den udviklingsmæssige og strategiske ramme.

Bliv en del af vores ambitioner om at gribe digitaliseringens muligheder og gøre vores byer og samfund mere bæredygtige

Hos Sweco bliver du en del af divisionen Digital Drift og Forvaltning, hvor du får ca. 120 engagerede og kompetente kolleger. Vi er funderet i teknologien, og vores vigtigste opgave er at forstå kundernes behov og omsætte deres ønsker til digitale produkter. Det gør vi ved at bringe gennemtænkte, smarte og intuitive softwareløsninger ind i markedet. På den måde bidrager vi til mere bæredygtige byer, bedre klima og renere miljø.

Stillingen er placeret i vores softwareafdeling, som er nyetableret pr. 1.9.2022. Du får derfor rig mulighed for at være med til at præge og professionalisere vores produktledelse i Porteføljeteamet. Vi er et team, der lægger stor vægt på udvikling, samarbejde og tværfaglighed – og som sætter pris på nye perspektiver og ideer. Vi prøver at have det sjovt hver dag, og interesserer os for hinanden.

Derudover vil du samarbejde med et internationalt team af interessenter i det danske, svenske, norske og tyske marked samt udviklere på flere lokationer i Danmark og i Vietnam

Du kan bygge bro mellem kunder, forretning og teknologi

Som Product Owner er det dit ansvar at sikre, at produktet altid er værdiskabende for kunden og for Sweco, samt at den faglige og kommercielle udvikling er baseret på en dybdegående forståelse for kundeværdien.

Du får et stort ansvar for både produktstrategi, vedligeholdelse og udvikling af innovative løsninger til vores kunder. Du har overblikket og sørger for, at vi prioriterer de rigtige ting i tæt dialog med brugerne og interessenter på tværs af organisationen samt sikrer, at vi gør fremskridt.

Dine rolle som Product Owner bliver blandt andet at:

 • Formulere strategisk retning baseret på data og kundeindsigt
 • Afdække brugernes behov og omsætte det til konkrete brugervenlige løsninger
 • Kombinere forretnings-, udviklings- og især brugerforståelse i optimale kompromiser
 • Optimere, vedligeholde og udvikle produktet i løbende dialog og sparring med interne og eksterne brugere, således at kundeværdien altid er maksimal
 • Scope features så vi realiserer mest mulig værdi hurtigst muligt
 • Formulere og prioritere eksekverbare user stories, som er klar til team planning
 • Løbende følge op på leverancer og sikre at de giver værdi
 • Kommunikere med både eksterne og interne stakeholders og afstemme forventninger
 • Skabe stærke relationer samt en god og tæt dialog med kolleger og andre teams i organisationen
 • Sikre transparens og synlighed omkring produkterne

Kompetencer og erfaring fra agil udvikling

Du har formodentlig en videregående uddannelse, der har givet dig et solidt analytisk fundament, alternativt har du oparbejdet tilsvarende erfaring fra lignende stilling. Din hidtidige karriere har givet dig min. 3-5 års erfaring med at skabe stor strategisk værdi, ligesom du har erfaring med grundlæggende agile principper og det at arbejde i en vidensorganisation.

Du skal have styr på dine projektværktøjer og have erfaring med agil projektledelse og gerne med projekter, hvor der udvikles digitale løsninger. Vi arbejder med forskellige agile metoder som Scrum og Kanban, Lean start-up og Double Diamond. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring i at arbejde med disse.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Sidsel Honoré, Head of Products, på tlf. 2974 7115 eller sidsel.honore@sweco.dk.

Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 28. maj 2023. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Transforming Society Together

Sweco er Europas førende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.500 kolleger. I Europa er vi i alt 20.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap