0 af 0 for ""

Stadieplanlægger til Swecos jernbanafdeling

Ansøgningsfrist

2021-08-09

Jobtitel

Fagspecilaist/Projektleder

Lokation

København

Til vores baneafdeling, søger vi nu en ingeniør med erfaring indenfor stadieplanlægning.

I teamet dækker vi det fulde spektrum fra de første planlægningsopgaver, over VVM-undersøgelser til detailprojekteringen og udførelsen i marken. Vi har bl.a. projekter indenfor hastighedsopgradering, udbygning, sporfornyelser m.m. Du bliver tilknyttet vores kontor i København, hvor du vil indgå i et alsidigt og erfarent team og sammen løse spændende baneprojekter i Danmark.

En central rolle med udvikling og ansvar

Uanset din erfaring og tyngde kommer du til at løse opgaver i tæt samarbejde med dine dygtige kolleger inden for fagområderne spor, broer, afvanding, miljø, geoteknik, samt de andre jernbanediscipliner. Du er naturligt opsøgende og samarbejdende, og derfor er du god til at bygge relationer internt såvel som eksternt. Dertil kommer dit overblik og din veludviklede koordineringssans, der bringes i spil på procesmæssige vanskelige sager.

Afhængig af hvor du befinder dig i din karriere og din udvikling vil rollen tilpasses dit niveau, men vi forestiller os at dine konkrete opgaver bliver:

– Udarbejdelse af kravspecifikationer og udbudsmaterialer samt deltagelse i kunde – og leverandørmøder, samt tilsyn

– Arbejde som projektleder og fagprojektleder på jernbane- og anlægsprojekter samt styring af projektøkonomi på mindre og mellemstore projekter

– Agere faglig støtte og sparringspartner til dine øvrige kolleger i baneafdelingen

– Deltage i udarbejdelse af udbudsmateriale herunder SAB, TAG, TBL og UKP

– Koordinere med andre fag (herunder afvanding, jord, sikring mm)

– Bidrage aktivt i tilbudsprocessen

– Være aktiv ift. at engagere dig selv og dine kolleger i projekter både inden for bane, vej og broprojekter

Fagligt kompetent med projektledergenet intakt

Du er uddannet ingeniør og har nogle års erfaring med jernbaneprojekter/større anlægsprojekter. Du skal have lyst til at udvikle dig yderligere inden for ledelse af infrastrukturprojekter med flere grænseflader.

Du er kundeorienteret og trives med at opbygge og vedligeholde kontakt til kolleger såvel som eksisterende og nye kunder. Du taber ikke en bold, selvom du har gang i mange på én gang, og du er struktureret og planlæggende i din tilgang til såvel dine opgaver som din arbejdsindsats.

Sådan kommer du videre

Kontakt Teamleder Hà Vu, hvis du gerne vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads.

Du kan også bruge linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter allerede i dag. Ansøgningfristen er  9. august, men vær venligst opmærksom på, at vi indkalder til samtaler løbende.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

I Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. I Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.  Læse mere om vores forretning i 14 lande, med 17.500 medarbejdere på sweco.dk.

Hà Vu

Teamleder

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.