0 af 0 for ""

Sporingeniør til Swecos jernbaneafdeling

Ansøgningsfrist

2021-08-09

Jobtitel

Ingeniør

Lokation

København, Aarhus

Til vores baneafdeling, søger vi nu en sporingeniør, der er klar til en rolle med udviklingsmuligheder, fagansvar og samarbejde på tværs af infrastrukturopgaver.

I teamet dækker vi det fulde spektrum fra de første planlægningsopgaver, over VVM-undersøgelser til detailprojekteringen og udførelsen i marken. Vi har bl.a. projekter indenfor hastighedsopgradering, udbygning, sporfornyelser m.m. Du kan enten være tilknyttet vores team i Aarhus eller i København, som en uundværlig co-driver i projekteringsteamet. Du bliver derfor en vigtig person i forhold til leverancen af vores baneprojekter i Danmark.

Om jobbet

Uanset din erfaring og tyngde kommer du til at løse opgaver i tæt samarbejde med dine dygtige kolleger inden for fagområderne spor, broer, afvanding, miljø, geoteknik, samt de andre jernbanediscipliner. Du er naturligt opsøgende og samarbejdende, og derfor er du god til at bygge relationer internt såvel som eksternt.

Som vores nye sporingeniør får du det faglige ansvar for:

– Gennemførelse af projekter inden for anlægsprojekter i forbindelse med både nyanlæg og fornyelsesprojekter.

– Projektering af spor, jord og afvanding

– Rådgivning i forbindelse med konstruktive valg/løsninger

– Deltagelse i projekteringsmøder

– Projektstyring

Du vil stå for projektering og indgå i de grupper, der tilknyttes de enkelte projekter. Du vil følge projekterne i alle faser fra start til slut, evt. føre tilsyn og samarbejde med alle involverede interessenter, samt bidrage som faglig sparringspartner for dine kolleger.

Om dig

Som vores nye sporingeniør lægger vi vægt på, at du har en uddannelse som ingeniør og en god teoretisk baggrund med kendskab til jernbanefaget. Du skal kunne arbejde selvstændigt og i teams og gå løsningsorienteret til opgaven. Da vi i Sweco tror på at være i tæt dialog med hinanden og vores kunder, er det vigtigt du besidder gode kommunikationsevner og kan gå i dialog med kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. Derudover skal du have lyst til at udvikle dig yderligere inden for den faglige rolle eller ledelse af infrastrukturprojekter med flere grænseflader.

Sådan kommer du videre

Kontakt Teamleder Hà Vu eller Teamleder Thomas Sørensen, hvis du gerne vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads.

Du kan også bruge linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter allerede i dag. Ansøgningfristen er  9. august, men vær venligst opmærksom på, at vi indkalder til samtaler løbende.

Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise

I Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. I Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.  Læse mere om vores forretning i 14 lande, med 17.500 medarbejdere på sweco.dk.

Hà Vu

Teamleder

Thomas Sørensen

Teamleder, Jernbaner

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.