0 af 0 for ""

Specialist inden for anlægskonstruktioner

Ansøgningsfrist

2023-01-08

Jobtitel

Specialist, anlægskonstruktioner

Lokation

Aarhus

Har du lyst til at arbejde med design af stål og betonkonstruktioner til anlægsprojekter, og blive en del af vores division Infrastruktur, vand og miljø, så er du måske vores næste kollega.

Med vores tværfaglige miljø, kan du nemt byde ind med din viden når vi skal udfordre, hvad der kan lade sig gøre inden for anlæg og infrastruktur – og vi er ivrige efter at få dine inputs med.

“Vil du være med til at sætte dagsordenen for design af de konstruktioner, som vores kunder efterspørger, og tør du samtidig at udfordre konstruktionstraditionerne, tænke ud af boksen, og designe bæredygtige konstruktioner til gavn for klimaet, så er Sweco virksomheden for dig” fortæller teamleder Joe Jensen

Infrastruktur, vand og miljø

I divisionen Infrastruktur, vand og miljø er vi cirka 450 kolleger fordelt på afdelinger i København, Odense, Kolding, Viborg, Herning, Silkeborg, Aarhus og Aalborg.

Vi dækker alle de klassiske ingeniørdiscipliner indenfor anlæg og infrastruktur som konstruktioner i stål og beton, tilstandsvurderinger, projektering af veje, broer, havne og jernbaner, bygherrerådgivning, byggemodning samt geoteknisk rådgivning på alt fra jernbaner, vindmøllefundamenter, bro- og vejprojekter til erhvervs- og boligbyggeri.

Vi rådgiver i hele processen fra planlægning og detailprojektering, tilsyn og byggeledelse til drift og vedligehold, og vi tilbyder vores kunder de rette kompetencer og ekspertiser til ethvert projekt.

Afdeling

I afdelingen for Havne- og Geoteknik varetager vi hele værdikæden for alle typer af bygværker under jorden; herunder design af havnekonstruktioner, støttevægskonstruktioner samt fundering af komplekse bygninger. Med eget udstyr indenfor geotekniske- og geofysiske undersøgelser samt stærke kompetencer indenfor geoteknisk og hydraulisk modellering, etablerer vi selv den fulde designbasis for design af præcis den løsning, som vores kunder efterspørger.

Team

I vores teams for Geokonstruktioner, samarbejder vi tæt med en lang række større og mindre virksomheder omkring udvikling af projektspecifikke anlægskonstruktioner til håndtering af vand, energi og alle former for trafik. Eksempler på opgaver vi løser lige nu er pælefunderede betonplader, lastfordelingsbjælker, forstøbning af kajer og bygværker til håndtering af regnvand. Vi har desuden store opgaver relateret til levetidsvurdering og levetidsforlængelse af marine konstruktioner.

Som en del af teamet får du lov til at bruge din erfaring med design af konstruktioner til at udvikle de projektspecifikke løsninger, som ikke bare skal løse konkrete funktioner, men som også er materialemæssigt optimerede og bygbare. Udviklingen af løsninger vil ske i tæt samarbejde med vores eksperter indenfor alle grænseflader.

Vi søger over hele landet, og ligegyldigt hvor du vælger at arbejde, er du sikret en hverdag med masser af samarbejde og idéudveksling. På alle lokationer har vi nemlig samlet vores arkitekter, ingeniører, konstruktører og mange andre kloge hoveder i tværfaglige teams.

Dine arbejdsopgaver

Som fagspecialist indenfor anlægskonstruktioner vil du blive ansvarlig for:

– Udvikling af opgaver inden for dit fagområde, hvor du fungerer som sparringspartner eller mentor for øvrige specialister.

– At udpege specialister, der understøtter teamet og lederen i projekterne.

– At være kontaktperson for vigtige netværk og miljøer inden for dit fagområde.

– At varetage kundekontakt på fagligt niveau.

– Deltagelse i udviklingen af nye forretningsmuligheder og ledelse af større udviklingsprojekter.

– Udvikling af standarder for projekter og opgaver på baggrund af kreative, holdbare og kommercielle løsninger.

– Deltagelse i tværfaglige opgaver og videndeling.

Om dig

Du har stor faglighed indenfor projektering af stål og beton, men kompetencer indenfor design af trækonstruktioner er også et plus. Du må gerne have erfaring med 2D og 3D tegnearbejde på et niveau, hvor du kan uddelegere til andre. Du finder glæde i at arbejde i et miljø, hvor der er tempo og masser af skiftende arbejdsopgaver – men hvor vi værner om hinanden og om vores velfortjente fritid.

Kan du se dig selv som en del af Sweco?

Så skynd dig at sende os din ansøgning og CV på linket nedenfor. Vi inviterer til samtaler løbende, så sørg for at ansøge hurtigst muligt og senest d. 8. januar 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, så er du meget velkommen til at kontakte teamleder Joe Jensen på mail: joe.jensen@sweco.dk eller tlf. nr.: 5372 1711.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger. I Europa er vi i alt 18.000 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap