0 af 0 for ""

Specialist i inddragelse, interessenthåndtering, dialog og formidling

Ansøgningsfrist

2022-12-20

Jobtitel

Specialist, Trafik

Lokation

København, Birkerød

Brænder du for bæredygtig trafikplanlægning, mobilitet og byudvikling? Har du lyst til at styrke borgernes stemme i forbindelse med trafik-og mobilitetsprojekter. Kan du formidle svært tilgængeligt stof i letforståelige budskaber? Og motiveres du af tværorganisatorisk arbejde og borgerinddragelse?

Borgerinddragelse er et vigtigt redskab til at opnå succesfulde projektresultater. Det er uanset om det drejer sig om store visionære mobilitetsplaner, eller om det er mindre lokale trafikprojekter. Vi søger lige nu en fagligt stærk rådgiver til at være med til at hjælpe os med at nå vores mål. Vi har travlt og stillingen ønskes derfor besat hurtigst muligt med en velkvalificeret, erfaren og udadvendt medarbejder, som får en række spændende, selvstændige opgaver i en stor virksomhed med mulighed for at selv at sætte præg på stillingen

Din profil og kompetencer

Vi forestiller os at du

– Er uddannet designer, sociolog, antropolog eller har en helt anden baggrund.

– Er imødekommende, udadvendt, handlekraftig og i stand til at tænke løsningsorienteret, også når et projekt ikke går som planlagt.

– Har erfaring med inddragelse og interessenthåndtering og er vant til at tage ordet og sætte en dagsorden.

– Er en stærk kommunikator sprogligt såvel som visuelt.

– Er godt og hurtigt skrivende med dokumenteret erfaring i udarbejde rapporter såvel som artikler.

– Er en holdspiller og fungerer godt i tværfaglige projekter, hvor du skal samarbejde med mange aktører.

– Selv skal kunne udarbejde grafiske dialogmaterialer og andet materiale – eventuelt i Adobe Creative Cloud programmer.

Dine ansvarsområder som specialist i inddragelse:

– Du vil bistå med tilbudsskrivning og får dermed mulighed for selv at præge dine opgaver.

– Du kommer til at planlægge inddragelsesprocesser for store visionære mobilitetsplaner såvel som mindre lokale projekter, og skal derfor kunne jonglere med mange forskellige metoder afhængig af det givne projekt.

– Du kommer til at facilitere workshops og skal derfor kunne svinge en taktstok og sikre god dialog på tværs af mange agendaer.

– Det er vigtigt, at du har et analytisk blik, og formår at omsætte borgerdialog til brugbart materiale til gavn for de givne projekter. Samtidig skal du kunne opsamle og afrapportere dit arbejde i et grafisk tilgængeligt format.

– Du kommer til at arbejde med at formidle ingeniørsprog, så det bliver forståeligt for politikere og borgere.

En alsidig hverdag:

Du bliver en del af en større virksomhed med mange fagspecifikke områder, hvor det primære omdrejningspunkt er trafikplanlægning, mobilitet og byudvikling. Du får mulighed for selv at være med til at forme dine projekter, og der er god mulighed for selv at udvikle stillingen som specialist i inddragelse.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer, men vi forventer, at du er fleksibel i forhold til din arbejdstid. Til gengæld tilbyder vi en fleksibel arbejdsplads med gode muligheder for at strukturere din egen arbejdsdag.

Ansvar er noget, du tager

Hos Sweco får du mandat til at træffe beslutninger, handle og gøre en forskel. Vi tror nemlig på, at beslutningerne skal tages lokalt – så tæt på projekterne som muligt – af dem, der kender kunderne og projekterne bedst. På den måde sikrer vi den korteste vej fra den gode idé til, at ideen er ført ud i livet. Derfor har vi også en flad organisation, hvor alle, der tager ansvar, får ansvar. Uanset alder og anciennitet.

Sådan kommer du videre
Kontakt Troels Vorre Olsen på tvo@viatrafik.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter senest den 8. januar 2023.

Samtaler vil blive afholdt løbende, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Transforming Society Together
Via Trafik er et rådgivende ingeniørfirma med 20 års erfaring i varierede og komplekse trafikopgaver, der spænder fra idé til anlæg. 1. november 2022 blev Via Trafik en del af Sweco. Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Vores rådgivning spænder vidt – fra udvikling af byer, bygninger og grønne områder til effektive og miljørigtige transportløsninger samt store vand- og energiprojekter.

Hos Sweco i Danmark får du 1.400 kolleger.

I Europa er vi i alt 18.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap