0 af 0 for ""

SOFTWAREUDVIKLER TIL TECHNOLOGY SERVICES & SOLUTIONS

Ansøgningsfrist

2021-12-12

Jobtitel

Softwareudvikling

Lokation

København, Kolding

Vil du være med til at forme nutidens bæredygtige smarte byer? Er du en samarbejdsorienteret softwareudvikler? Så er denne stilling måske noget for dig.

I Sweco er vi nok mest kendt for at have de ingeniørfaglige discipliner som en del af vores brand, men faktisk er vores softwareprodukter ude i langt de fleste af landets kommuner samtidig med, at vi har et internationalt sigte for udbredelsen af vores produkter. I afdelingen Technology Services & Solutions (TSS), som er en del af divisionen Intelligent Society, er målsætningen at kombinere vores fagdomæneviden med softwareprodukter af høj kvalitet.

Stillingen er en genbesættelse, og vi har derfor allerede gjort os en masse tanker om de opgaver, du skal være med til at løfte. Vi glæder os dog også til at høre, hvordan du vil præge opgaverne og være med til at skabe retningen og rammerne sammen med dine kolleger i teamet. Din arbejdsplads bliver i Ørestaden eller Kolding sammen med en masse dygtige kolleger.

Vores hverdag i udviklingsafdelingen

Vores teams arbejder i dag på et eller flere produkter og der er derfor stor mulighed for at komme til at prøve kræfter med forskelligartede opgaver, og på forskellige teknologier. Nogle af vores produkter har mange års produceret kildekode, og andre er spritnye – hvor du lige passer ind er noget som vi løbende tilpasser efter kapacitetsbehov og dine nuværende kompetencer samt fremtidige udviklingsønsker.

Teknologierne, som vi bringer i spil, er overvejende relaterede til web-udvikling og med afsæt i .NET. Vi bruger tid på at dygtiggøre os med nye teknologier løbende, og især fylder frontend rammeværk som Vue og React, en del i vores tid. Opgaverne kan spænde vidt; fra databasehåndtering i backend til design i frontend, og vil i første omgang være relateret til vores applikationer, med afsæt i den kommunale drift og vedligehold, hvor der arbejdes med en .NET-baseret backend og diverse webteknologier.

Derudover vil det være en fordel hvis du har kendskab til OpenLayers…

Vi arbejder til stadighed på at blive bedre i vores samspil mellem udvikling, forretning og support, men vores grundlæggende tilgang til udviklingen sker med afsæt i Scrum. Vores udvikleres hverdag indeholder derfor både konkrete udviklingsopgaver og deltagelse i alt det forarbejde som skal til inden selve implementeringen går i gang uanfægtet om det er produkter eller projekter som der arbejdes på.

Lidt om dig

Du skal have en IT-uddannelse bag dig og have erfaring med webudvikling og hertil relevante teknologier. Har du erfaring med automatisering og CI/CD, så er det et plus. Uanset erfaringsniveau, så er det helt afgørende, at du er en team-player i din tilgang til løsning af opgaverne. At du har lyst til at blive dygtigere selv men også samtidig ønsker at hjælpe din kolleger med at nå det fælles mål, er et krav.

Sådan søger du stillingen
Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Chef for Teknologi, Kasper Thunø på tlf. 9137 7229 eller e-mail kasper.thuno@sweco.dk. Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter så snart som muligt og senest d. 12/12-2021, da vi løbende holder samtaler. Vi modtager ikke ansøgninger mv. via E-mail.

Transforming Society Together
Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 17.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Copy link
Powered by Social Snap