0 af 0 for ""

Skrivende tilbudspartner – Kan du sælge den gode historie?

Ansøgningsfrist

2022-04-17

Jobtitel

Kommunikation, PQ og tilbudsskriving

Lokation

Aarhus

Brænder du for at formulere de stærke budskaber og fortælle om tekniske løsninger med et skarpt blik for modtageren? Som vores nye skrivende tilbudspartner får du en nøglerolle på vores efterspurgte og fagligt stærke tilbudsteam, der på tværs af organisationen sikrer høj kvalitet, når vi afgiver tilbud på større og mindre udbud inden for infrastruktur, vand og miljø.  

Vi beskæftiger ca. 350 medarbejdere på i alt seks danske kontorer inden for næsten alle ingeniørdiscipliner, der omhandler vand, miljø og infrastruktur. Vi er rådgivere på nogle af de helt store infrastrukturprojekter i Danmark samt udenlandske projekter, hvor vores solide kompetencer også kommer i spil i andre Sweco-lande. Som tilbudspartner kommer du tæt på og er med helt fra den spæde start af de store spændende projekter, hvor pennen skal spidses, og rammerne sættes.

Du elsker at skrive og har talent for at finde essensen

 Når vi afgiver tilbud på større og mindre offentlige udbud, er kvalitet som oftest en vigtig parameter. Her er der behov for flere komplementerende kompetencer for at lykkes – bl.a. er det essentielt at kunne formulere de rigtige budskaber og skrive om teknisk kompliceret stof på en letforståelig måde med udgangspunkt i vores indsigt i kunderne og de kriterier, de lægger til grund for deres evaluering af vores tilbud.

Her kommer du ind i billedet med dine stærke skriftlige og kommunikationsmæssige kompetencer: Du får som skrivende tilbudspartner til opgave at sikre, at vores tilbud skrives og opbygges på en overbevisende måde. Vi skal ramme modtageren lige i øjenhøjde med tydelige budskaber og en klar rød tråd i tilbuddets fortælling.

Vi søger en kollega, som elsker at skrive, som motiveres af at være med til at lægge en tilbudsstrategi, og som spiller en aktiv rolle i eksekveringen af vores tilbudsproces sammen med resten af tilbudsteamet.

Du bliver samtidig en værdifuld sparringspartner til den tilbudsansvarlige, idet du sikrer, at vi forstår vores kunde indgående, inden et udbud kommer ud, så vi er på forkant med, hvad kunden efterspørger i en tilbudsproces. Ligeledes sikrer du, at vi trænger tydeligt og forståeligt igennem med vores budskaber, når teknisk tungt ingeniørfagligt indhold skal formidles til en modtager med en helt anden faglig baggrund.

Du bliver en del af et efterspurgt og fagligt dygtigt team

 Du bliver en del af et efterspurgt team bestående af 8 dygtige tilbudseksperter, som har opnået flotte resultater i løbet af det sidste år, og centrale elementer i rollen vil være:

– I samspil med førende eksperter inden for diverse ingeniørfaglige discipliner formidler du fagstoffet og skaber fortællingerne om, hvordan vi løser opgaverne, organiserer os, samarbejder, styrer økonomien på store projekter mv.

– Du sikrer en effektiv eksekvering af vores tilbudsproces og sørger proaktivt for, at vi har alle med, og derigennem opnår de bedste resultater

– Du bidrager til og sikrer udarbejdelsen af referencer samt tilpasning af CV’er i forbindelse med tilbud

-I stillingen får du en central rolle i at analysere og sikre, at vi lærer af vores fejl og viderefører vores succeser, når vi evaluerer på vores tabte/vundne PQ’er og tilbud

Engageret og skarp kommunikator med vindermentalitet

Du har skarpe kommunikationsevner – også på engelsk. Din uddannelsesbaggrund kan være bred – f.eks. indenfor skriftlig kommunikation – men det vigtigste er dit drive ift. opgaverne i stillingen, og at du:

– Er vedholdholdende og er god til at bygge relationer op internt såvel som eksternt

– Ikke er bange for at udfordre bidragsydere, hvis det er det rigtige for tilbuddet

– Har vindermentalitet

Erfaring med at afgive tilbud ifm. med offentlige udbud er ikke en nødvendighed. Det vigtigste er, at du har stærke skrivekompetencer, og har vilje og lyst til at være med til at vinde de kommende store udbud indenfor Infrastruktur, Vand og Miljø.

 Sweco – den mest imødekommende og engagerede partner med anerkendt ekspertise
Hos Sweco er fremtiden ikke langt væk. Vi former den her og nu og sørger for, at alt, hvad samfundet har brug for, bliver en naturlig del af morgendagen – fra rent vand og varme boliger til effektiv transport og moderne hospitaler. Succes forudsætter et tæt samarbejde med vores kunder og en dyb forståelse for deres behov. Imødekommende og engagerede medarbejdere er kernen i vores forretning, og vi rådgiver dagligt vores kunder i udfordrende projekter. Hos Sweco er det ikke kun en mulighed, at du udvikler din ekspertise – det er en forventning.

Sådan kommer du videre

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte forretningsudviklingschef og ansvarlig for Tilbudsteamet, Anders Højgaard på tlf. 53721488

Brug linket for at sende din ansøgning med relevante dokumenter i dag eller senest d 17. april. 2022.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens bæredygtige byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

Hos Sweco i Danmark får du 1.350 kolleger. I Europa er vi i alt 17.500 eksperter, der hvert år løser opgaver i 70 lande over hele kloden.

 

Anders Højgaard

Forretningsudviklingschef

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap