0 af 0 for ""

Skrivende tilbudspartner – Kan du sælge den gode historie?

Ansøgningsfrist

2023-03-01

Jobtitel

Tilbudspartner

Lokation

København

Brænder du for at formulere de stærke budskaber og fortælle om arkitektur og tekniske løsninger med et skarpt blik for modtageren? Som vores nye skrivende tilbudspartner får du en nøglerolle på vores efterspurgte og fagligt stærke tilbudsteam, der på tværs af organisationen sikrer høj kvalitet, når vi afgiver tilbud på større og mindre udbud inden for bæredygtighed, byggeri- og landskabsprojekter.

Som tilbudspartner kommer du med helt fra den spæde start af de store spændende projekter, hvor pennen skal spidses og rammerne sættes og sikrer, at procedurer overholdes i forhold til vores interne tilbudsprocesser.

Du bliver en del af et stærkt team af arkitekter, ingeniører og fagspecialister og bliver en del af vores tilbudsnetværk på tværs af vores kontorer i hele landet. Du vil få en tæt kontaktflade med vores afdelingschefer, markedschefer, kreative ledere, teamledere, projektledere og fagspecialister.

Efterspurgt ekspert inden for dit område

Som Tilbudspartner bidrager du med tekster i prækvalifikations- og tilbudsprocesserne i tæt samarbejde med den ansvarlige for tilbuddet. Du er en værdifuld sparringspartner, når teknisk og fagligt komplekst materiale skal formidles tydeligt og klart på skrift til modtageren. Det er dig, der sikrer den røde tråd hele vejen gennem tilbuddet, og at budskaber er veldefinerede og klare.

En stor del af tilbudsarbejdet består i at producere organisations-, metode- og procesbeskrivelser. Du er ligeledes medansvarlig for salgsinitiativer og opfølgning på salgsmuligheder.

Du har et godt markedskendskab og sikrer de bedste tilbud

Du har skarpe kommunikationsevner og evnen til at interview arkitekter, ingeniører og fagspecialister og formidle – også på engelsk. Din uddannelsesbaggrund kan være bred – f.eks. indenfor skriftlig kommunikation – men det vigtigste er dit drive ift. opgaven og du er én, der kan skrive, og som kan lide at skrive og vinde.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har et kommercielt og kundefokuseret mindset

Du bliver en del af vores tilbudsteam

I tilbudsteamet arbejder vi på at sikre og udvikle et højt niveau i vores prækvalifikations- og tilbudsmateriale. Netværket arbejder målrettet på at optimere vores tilbudsprocesser. Vi tror på, at dét at skrive tilbud, er en faglighed, som er en grundforudsætning for at kunne levere vindende tilbud. Du bliver derfor en efterspurgt ekspert inden for dit område og får mulighed for faglig udvikling og sparring gennem tæt samarbejde med dine dygtige kollegaer i tilbudsnetværket.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads, kan du kontakte Uffe Bay-Smidt, markedschef på tlf. 2222 9328 eller uffe.bay-smidt@sweco.dk.

Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 1. marts 2023. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Transforming Society Together

Sweco er Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Vi planlægger og designer fremtidens byer og samfund. Sammen med vores kunder skaber vores arkitekter, ingeniører og andre specialister løsninger, der adresserer urbanisering og digitalisering og gør vores samfund mere bæredygtigt.

 

Uffe Bay-Smidt

Tilbudsdirektør / Arkitekt / Bygningskonstruktør

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link
Powered by Social Snap