0 af 0 for ""

Skitserende landskabsarkitekt med stærke kompetencer indenfor formgivning og konceptudvikling

Ansøgningsfrist

2024-08-04

Jobtitel

Skitserende landskabsarkitekt

Lokation

Aarhus eller Silkeborg

Har du stærke kompetencer indenfor formgivning og konceptudvikling, som kan bidrage med at løse arkitektkonkurrencer og skitseprojekter? Så er du måske vores nye skitserende landskabsarkitekt til Århus/Silkeborg.

Du vil blive en del af et landskabsteam, som arbejder med mange spændende varierede landskabsopgaver, og hvor den faglige dialog og sparring værdsættes højt. Opgaverne spænder bredt i variation og skala til alt fra urbane miljøer og byrum, landskabsplanlægning, rekreative arealer i nye bebyggelser og udvikling af naturbaserede løsninger med fokus på regnvandshåndtering og biodiversitet.

Bæredygtighed, DGNB-certificering samt klimatilpasning indgår naturligt i mange af vores projekter. Du vil arbejde med selvstændige landskabsprojekter, men i høj grad også arbejde i projektteams med tegnestuens bygningsarkitekter, hvor vi i tæt samarbejde formgiver og udvikler fremtidens arkitektur.

Om dig

Det forventes at du er uddannet arkitekt, landskabsarkitekt, urban designer eller lignende med minimum 2 års relevant erfaring fra en tegnestue i Skandinavien.  Derudover forventer vi, at du er erfaren Revit-bruger og behersker AutoCAD og Adobe Creative Suite programmer.

Som den ideelle kandidat er du analytisk anlagt og tilgår dit arbejde med et pragmatisk mindset. Du er en mester i at jonglere mellem forskelligartede opgaver og ved instinktivt, hvordan du prioriterer dem effektivt. Dit arbejde er præget af en høj grad af selvstændighed, men du trives også med at indgå i et team, hvor samarbejde og vidensdeling er nøgleord.

Dine kommunikationsevner er i top, både når det gælder den skriftlige og den mundtlige formidling på Dansk. Du er vant til at være i dialog med kunder og forstår at navigere i de forskellige faser af et projekt, altid med et skarpt øje for kundens behov og ønsker.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco Architects som arbejdsplads, kan du kontakte Teamchef, Carina Rosenbech, på tlf.: +45 2892 9645 eller carina.rosenbech@sweco.dk.

Brug linket for at sende dit CV med relevante dokumenter i dag eller senest d. 4. august 2024. Vi modtager ikke ansøgninger på mail. Samtaler holdes løbende.

Transforming Society Together

Vi er 280 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense.

Ud fra en viden om menneskers ønsker, drømme og behov skaber vi rammer for liv og fællesskaber. Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning og landskabsarkitektur.

Carina Rosenbech

Teamleder / Landskab Vest / Landskabsarkitekt

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Share via
Copy link