0 af 0 for ""

Skitserende landskabsarkitekt med stærke kompetencer indenfor formgivning og konceptudvikling til Silkeborg eller Aarhus

Ansøgningsfrist

2022-08-10

Jobtitel

Arkitektur, Landskab & Byplan

Lokation

Silkeborg eller Aarhus

Er du vores nye skitserende landskabsarkitekt med stærke kompetencer indenfor formgivning og konceptudvikling, som kan bidrage med at løse arkitektkonkurrencer og skitseprojekter?

Du vil blive en del af et landskabsteam, som arbejder med mange spændende varierede landskabsopgaver, og hvor den faglige dialog og sparring værdsættes højt. Opgaverne spænder bredt i variation og skala til alt fra urbane miljøer og byrum, landskabsplanlægning, rekreative arealer i nye bebyggelser og udendørslæringsmiljøer til skoler. Bæredygtighed, DGNB-certificering samt klimatilpasning indgår naturligt i mange af vores projekter. Du vil arbejde med selvstændige landskabsprojekter, men i høj grad også arbejde i projektteams med tegnestuens bygningsarkitekter, hvor vi i tæt samarbejde formgiver og udvikler fremtidens arkitektur.

Om dig

  • Du er uddannet arkitekt, landskabsarkitekt, urban designer eller lignende
  • Du har min. 2 års tegnestueerfaring
  • Du er en dygtig formgiver, med solide grafiske evner
  • Du har stærke kompetencer i Adobe-pakken
  • Du værdsætter samarbejde på tværs af fagligheder
  • Du tegner i Revit og/eller Rino

Ansættelsessted

Alt efter din profil og bosted er der mulighed for at have primært arbejdssted på en af vores tegnestuer i Silkeborg eller Aarhus. 

Sådan kommer du videre

Du kan kontakte teamleder Carina Rosenbech på M: +45 2892 9645 eller E: carina.rosenbech@sweco.dk, hvis du vil vide mere om stillingen eller Sweco som arbejdsplads. Brug linket for at sende din ansøgning og CV med relevante dokumenter (portfolio) snarest muligt, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er d. 10/8 – 2022. Vi modtager ikke ansøgninger på mail.

Vi forener det målbare og det mærkbare

Vi er 320 medarbejdere i Sweco Architects, som arbejder sammen på vores kontorer i København, Aarhus, Silkeborg, Herning og Odense.

Ud fra en viden om menneskers ønsker, drømme og behov skaber vi rammer for liv og fællesskaber. Vi er specialiseret inden for boliger, undervisning, fritid, erhverv, retail, spaceplanning, transformation, byplanlægning, landskabsarkitektur, lysdesign og akustik.

Sweco Architects er en del af Sweco – Europas største rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed. Sammen fungerer vi som én integreret rådgivningsvirksomhed indenfor arkitektur- og ingeniørrådgivning.

Vil du vide mere om en
karriere i Sweco?

Udfyld vores kontaktformular og send os dine spørgsmål, så kontakter vi dig.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.